ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για αλλαγή σελίδας

στην-τελική-ευθεία-για-αλλαγή-σελίδας-457548

Πολύωρο ραντεβού είχαν προχθές το βράδυ ο ενδιαφερόμενος να αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για αλλαγή σελίδας, με τον Δημήτρη Καραγιάννη να επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά επίσημα το ενδιαφέρον του και παράλληλα να συζητά με τους διοικούντες την ομάδα τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα αναλάβει να βγάλει το σωματείο από το αδιέξοδο.

Στην συνάντηση με τον Δημήτρη Καραγιάννη παρέστησαν τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Σαχίνης, Κουσιαρής, Τσακόγιας και Τζανετόπουλος. Από την πλευρά του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία παρέστη και ο συνεργάτης του Χρόνης Μουστάκας, που αναμένεται να αναλάβει επίσης ρόλο στη νέα διοίκηση. Τα μέλη του Ερασιτέχνη έκαναν μια απολογιστική αναφορά σε όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια από την επανίδρυση του Ερασιτέχνη και πώς έφτασε ο σύλλογος σε αυτή την κατάσταση. Ο κ. Καραγιάννης παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ζεστός και με διάθεση να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια, αλλά από την άλλη τόνισε την ανάγκη να εξετάσει τις βάσεις και να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός που θα αποτελέσει τον «οδηγό» για τη δημιουργία ενός πρότυπου σε λειτουργία ερασιτεχνικού σωματείου. Επίσης ειδικό βάρος ρίχνει και στην επιλογή των συνεργατών του και των μελών που θα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τα οποία θα έχουν συγκεκριμένους ρόλους και πλαίσια προσφοράς.

Αύριο Παρασκευή εν τω μεταξύ αναμένεται να παραδοθούν τα βιβλία του Ερασιτέχνη και να οριστούν οι ημερομηνίες της απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών. Οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν να τα προγραμματίσουν και τα δυο για την ίδια ημέρα ώστε να μην χαθεί χρόνος. Αρχικά οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη προγραμμάτιζαν την Γ.Σ. για αυτή την εβδομάδα που διανύουμε, αλλά τους καθυστέρησε ο έλεγχος των βιβλίων.

Παράλληλα θα γίνει «γενναία» μείωση στην εισφορά και στη συνδρομή των μελών, έτσι ώστε όλο και περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου να γραφούν στον Ερασιτέχνη και να αποκτήσει δυναμική.

Τις επόμενες ημέρες ο Δημήτρης Καραγιάννης αναμένεται να παραστεί και στην προπόνηση του γυναικείου τμήματος μπάσκετ ώστε να καθησυχάσει τις παίκτριες της ομάδας. Να θυμίσουμε ότι λόγω των σοβαρών οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων επτά καλαθοσφαιρίστριες έχουν παραμείνει από το αρχικό ρόστερ, ενώ πλέον το γυναικείο τμήμα μπάσκετ συμπληρώνεται από νεαρές καλαθοσφαιρίστριες.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου