ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταδικάζουν την απαράδεκτη ενέργεια

καταδικάζουν-την-απαράδεκτη-ενέργει-457820

Ανακοινώσεις εξέδωσαν χθες η ΠΑΕ Νίκη και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας, καταδικάζοντας το περιστατικό και το αισχρό σύνθημα που γράφτηκε στον τοίχο του κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας. Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου μάλιστα Στράτος Γιδόπουλος εξέδωσε ο ίδιος προσωπική ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη, ενώ ακολούθησαν η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και οι οργανωμένοι των Blue Angels. Συγκεκριμένα:

Συγνώμη από Γιδόπουλο

Ο Στράτος Γιδόπουλος προχώρησε στην παρακάτω προσωπική δήλωση καταδικάζοντας το γεγονός: «Ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιρικός παράγοντας καταδικάζω απερίφραστα αυτά τα απαράδεκτα συνθήματα και ζητώ συγνώμη από τους Βολιώτες. Πρέπει δε να γνωρίζουν ότι δυο-τρεις μαστουρωμένοι αλήτες έγραψαν αυτά τα εμμετικά συνθήματα. Αυτοί δεν εκφράζουν ούτε τη Νίκη ούτε την ιστορία της, που γράφτηκε τόσα χρόνια με αγάπη και θυσίες από απλούς Νικιώτες».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η θέση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Η ΠΑΕ Νίκη καταδικάζει αυτά τα εμετικά συνθήματα και δηλώνει ότι δεν ανταποκρίνονται στο λαό της Νίκης. Οι φίλαθλοι της Νίκης έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι και ξέρουν να σέβονται τους φίλους όλων των ομάδων».

Καταδικάζουν οι Blue Angels

Από τον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων Blue Angels λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο σύνδεσμος και τα μέλη των Blue Angels καταδικάζουν το σύνθημα που είναι γραμμένο στον τοίχο του κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας και τα άτομα που το έγραψαν. Το συγκεκριμένο σύνθημα προσβάλλει τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και τον άνθρωπο γενικότερα. Εμείς σαν σύνδεσμος δεν δεχόμαστε να σπιλώνεται το όνομα και η ιστορία της ομάδας μας όπως και των οπαδών μας, εξαιτίας ενός τυχάρπαστου ατόμου που πήρε ένα σπρέι και έγραψε αυτό το αισχρό σύνθημα. Ολοι κοντά στην ομάδα μέχρι τέλους, ραντεβού στα πέταλα».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου