ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυσαρέσκεια Θησέα για τον διαιτητή

δυσαρέσκεια-θησέα-για-τον-διαιτητή-732300

Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει μέσω ανακοίνωσης ο Θησέας Αγριάς για την απόφαση του διαιτητή Πόγκα στο ματς με τον Αστέρα Ιτέας, που στο 94’ της αναμέτρησης μετέτρεψε επιθετικό φάουλ σε βάρος του τερματοφύλακα της μαγνησιώτικης ομάδας σε πέναλτι υπέρ του Αστέρα Ιτέας, το οποίο μετατράπηκε σε γκολ και χάρισε τη νίκη τον Αστέρα. Επίσης με την ανακοίνωσή του ο Θησέας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα του Αστέρα Ιτέας για την φιλοξενία.

Η σχετική ανακοίνωση: «Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και αφού κατ’ επιλογήν μας αφήσαμε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα ούτως ώστε η όποια τοποθέτησή μας να μην γίνει εν θερμώ, δηλώνουμε απερίφραστα τη δυσαρέσκειά μας για την απόφαση του διαιτητή Πόγκα (Εύβοιας) στο 94 λεπτό της αναμέτρησης μας με την ομάδα του Αστέρα Ιτέας, στην Ιτέα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της γ’ εθνικής κατηγορίας.

Με την απόφασή του αυτή μετέτρεψε το διπλό επιθετικό φάουλ που έγινε στον τερματοφύλακα της ομάδος μας, σε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, κάτι το οποίο ήταν καταφανέστατα λάθος όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο αλλά όπως ξεκάθαρα φάνηκε και στην κανονική ροή του αγώνα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η απόφασή του αυτή οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε ανθρώπινο λάθος και σε καμιά περίπτωση δεν εμπεριέχει δόλο ή σκοπιμότητα.

Ελπίζουμε όλες οι μελλοντικές διαιτησίες στους αγώνες της ομάδος μας να είναι τέτοιες που δεν θα αλλοιώνουν το αποτέλεσμα του αγώνα και θα επιτρέπουν στις αγωνιζόμενες ομάδες να παίρνουν ό,τι τους αξίζει βάσει των προσπαθειών τους εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε την διοίκηση, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας της Ιτέας για την φιλοξενία τους και τους υποσχόμεθα ότι θα τύχουν της ανάλογης φιλοξενίας στον αγώνα του 2ου γύρου στην έδρα μας.

Με τιμή

Γ.Σ ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου