ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιδόπουλος: «Η Νίκη δεν σταματά στον Χαραλαμπίδη»

γιδόπουλος-η-νίκη-δεν-σταματά-στον-χα-458117

Ο Στράτος Γιδόπουλος, μιλώντας χθες για την παραίτηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη, είπε καταρχάς ότι ο ίδιος το έμαθε τελευταίος, αφού πρώτα το είχε ανακοινώσει στη συνέντευξη Τύπου, και ότι η Νίκη δεν σταματά σε κανένα Χαραλαμπίδη.

«Ολα άρχισαν να χαλάνε με τον Χαραλαμπίδη όταν μου ζήτησε τον Παυλίδη από τη Βέροια και εμείς πήραμε τον Τσάγγαρη. Για να αποδείξει δε ότι δεν έχουμε σέντερ φορ, στο προχθεσινό ματς δεν προώθησε καν μπροστά τους δυο ψηλούς Μακράκη και Καλαμιώτη, μήπως και δώσουν τη λύση στο ψηλό παιχνίδι. Διαφορετικά δεν γινόταν να μπει γκολ σε αυτό το γήπεδο. Η μπάλα στα 90 λεπτά δεν μπορούσε να παίξει κάτω… Είχαν κλείσει τις τρύπες με άμμο και αμέσως έφυγε. Όμως ήταν φτιαχτή πιστεύω η ιστορία του γηπέδου. Ηξεραν ότι η Νίκη είναι τεχνική ομάδα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Αυτοί οι ίδιοι της Κρανούλας φρόντισαν ώστε να είναι το γήπεδο σε αυτή την κατάσταση».

Σχολιάζοντας την όλη κατάσταση με τον Χαραλαμπίδη είπε σχετικά: «Κάθε τρεις και λίγο ο κ. Χαραλαμπίδης δημιουργούσε αυτό το κλίμα στην ομάδα. Περνούσε στους παίκτες ότι δεν υπήρχε τίποτα. Δεν μπορεί συνέχεια να λέει παραιτούμε. Η προσπάθειά μας δεν σταματάει στον Χαραλαμπίδη. Η διοίκηση προσπαθεί για το καλό της ομάδας και σήμερα θα καταλήξουμε σε προπονητή. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την άνοδο».

Οσο για όλα όσα είπε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για ελλιπή ενίσχυση και για μη κατάλληλες συνθήκες εργασίας ανέφερε σχετικά: «Ο κ. Χαραλαμπίδης μου πρότεινε τον χαφ Παυλίδη από τη Βέροια. Επρεπε να πάρω τον Παυλίδη ή τον Τσάγγαρη; Μου πρότεινε τον Κουκουλέκη. Δεν έχει πάει σε καμία ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια, εγώ γιατί να τον πάρω; Ο ίδιος ήταν που έβγαλε άχρηστο τον Ολιβερ και εξέθεσε τον Ναβαρέτε, που ενώ είχε πολύ καλή απόδοση και τον είχε βάλει αλλαγή τον ξαναέβγαλε στο παιχνίδι με την Ηράκλεια. Εχουμε δεν έχουμε σέντερ φορ δεν πρέπει να παίζουμε με οκτώ αμυντικούς στην άμυνά μας. Εγώ αυτό ξέρω. Ο επιθετικός πρέπει να παίρνει και την μπάλα. Ετσι καταστρέψαμε τον Βακουφτσή. Εμείς έχουμε ποιοτικό ρόστερ και πρέπει να βάζουμε την μπάλα κάτω. Χάναμε στην Κρανούλα 1-0 και θα συμφωνήσω ότι δεν είχαμε επιθετικό. Όμως και ο ίδιος δεν έκανε κάτι για να κερδίσει το παιχνίδι Του εύχομαι τα καλύτερα, αφού δεν του φτάναμε εμείς και να προχωρήσει στην καριέρα του. Η Νίκη υφίσταται και με Χαραλαμπίδη και χωρίς Χαραλαμπίδη και με Γιδόπουλο και χωρίς Γιδόπουλο».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου