ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει να φέρει Ντόβενταν

θέλει-να-φέρει-ντόβενταν-430958

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν η Νίκη… Παρότι ηττήθηκε στην Κρανούλα με 1-0 και μαζί έχασε και τον Απόστολο Χαραλαμπίδη που δήλωσε την παραίτησή του, είναι ακόμα ζωντανή στο παιχνίδι της ανόδου χάρη στα υπόλοιπα αποτελέσματα. Βέβαια υποχώρησε στην 5η θέση μετά το διπλό των Γιαννιτσών που μπήκαν «σφήνα» στην τετράδα. Ο Στράτος Γιδόπουλος από χθες έχει επαφές με τεχνικούς για την αντικατάσταση του 42χρονου προπονητή και φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Βέλικο Ντόβενταν, ενώ ακούγεται και το όνομα του Κασάπη.

Επαφή με Ντόβενταν

Επαφή με τον Βέλικο Ντόβενταν είχε χθες ο Στράτος Γιδόπουλος, που τον θεωρεί καλή και εγγυημένη λύση και παράλληλα τον εκτιμά όχι μόνο ως τεχνικό αλλά και ως άνθρωπο. Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης κατέθεσε πρόταση στον Ντόβενταν, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στην πρώτη του χρονιά στη Νίκη Βόλου και περίμενε μέχρι χθες αργά το βράδυ απάντηση. Πάντως ο Γιδόπουλος δήλωνε ότι σήμερα θα ξεκαθαρίσει το θέμα και η ομάδα θα έχει νέο προπονητή. Παράλληλα ακουγόταν έντονα και το όνομα του Μιχάλη Κασάπη, αλλά δεν επιβεβαίωνε το ενδιαφέρον καμία από τις δυο πλευρές.

Κακή η Νίκη σε επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο

Οσον αφορά στο παιχνίδι στην Κρανούλα, το κυανόλευκο συγκρότημα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League 2 αναγκάστηκε να παίξει σε ένα «χωράφι» επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Οι διαιτητές αποφάσισαν τη διεξαγωγή του δέκα λεπτά πριν την σέντρα, αφού φάνηκε πως γι’ αυτούς θα ήταν δύσκολο να επισκεφτούν ξανά το χωριό των Ιωαννίνων… Αλλωστε έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι δέκα άτομα από την τοπική Δόξα επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια και προσπάθησαν να τους πείσουν.

Οι παίκτες της Νίκης δεν μπόρεσαν να αποδώσουν ποδόσφαιρο ανάλογο των δυνατοτήτων τους και παράλληλα να προσαρμοστούν στο σχήμα που παρέταξε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος τοποθέτησε το νεοαποκτηθέντα Μακράκη στο κέντρο με ανασταλτικό ρόλο, τον Στουρνάρα ως δεξί μπακ και τον Πετρά ως δεξί χαφ. Οι γηπεδούχοι στο 32’ με κεφαλιά άνοιξαν το σκορ και μετά κλείστηκαν πίσω προσπαθώντας να χτυπήσουν μόνο στην αντεπίθεση. Σε ένα τέτοιο γήπεδο ήταν φυσικό η Νίκη να μην μπορεί να αναπτυχθεί και το τελικό 1-0 ήρθε φυσιολογικά και αβίαστα με τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας να μην έχουν στο ενεργητικό τους μια κλασική ευκαιρία…

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση και τη λειτουργία της ομάδας, δήλωσε την παραίτησή του.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή για επεισόδια που έγιναν στην κερκίδα. Σύμφωνα με τους φιλάθλους της Νίκης δέχθηκαν φραστική επίθεση από δύο φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδος, χωρίς να υπάρχει λόγος. Οταν αντέδρασαν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί, οι φίλαθλοι της Κρανούλας άρχισαν να τους πετούν καθίσματα και μπουκάλια. Ανάμεσα στους φιλάθλους της Νίκης ήταν και μέλη των Blue Vayeros, συνδέσμου του ΠΑΣ Γιάννενα που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους οργανωμένους των κυανολεύκων. Μπουκάλια εκτόξευσαν και στους παίκτες της Νίκης οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδος κατά την είσοδό τους στα αποδυτήρια, ενώ ο Μακράκης κρατήθηκε για να μην τα βάλει με οπαδό που τον έβριζε χυδαία…

FOOTBALL LEAGUE 2 – 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

1 0

Σκόρερ: 32’ Παπαβασιλείου

Κίτρινες: Μπιλιλής, Φραγκίεβιτς, Παπαβασιλείου-Μακράκης, Ντάνισιτς, Καλαμιώτης

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Βασιλειάδης, Κοτσίνας, Τσιούλας, Μπιλιλής, Παπαβασιλείου, Ρόβας (75’ λ.τρ. Θρασκιάς), Βατσής (85’ Γιάκος), Χήρας, Γκαρόζης (62’ Γκόλιας), Κρολ, Φραγκίεβιτς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τάσσος, Στουρνάρας, Τσερκέζος, Παπαδήμας (58’ Καρακώστας), Καλαμιώτης, Μακράκης, Νάστος, Τσάγγαρης (68’ Βλάχος),Πέτρας, Κυπτίου (46’ Ναβαρέτε), Ντάνισιτς

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου