ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμηλοί τόνοι… για τη συνέχεια

χαμηλοί-τόνοι-για-τη-συνέχεια-429052

Μπορεί η νίκη επί του Ατρόμητου να έδωσε άλλο αέρα και να βάζει σε τροχιά πλέι – οφ τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά ο Σάκης Τσιώλης και όλοι στην ομάδα κρατούν χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια με αρχικό στόχο τους 34 βαθμούς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου μετά το νικηφόρο ματς επί του Ατρομήτου είπε τα καλύτερα για τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντάς τους συγχαρητήρια…

Ενθουσιασμένος από την νέα επιτυχία της ομάδας ο Σάκης Τσιώλης τόνισε: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σε τρεις μέρες κατόρθωσαν δυο σημαντικά πράγματα. Την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και μια μεγάλη βαθμολογικά νίκη που μας φέρνει κοντά στο στόχο της παραμονής. Ήταν μια δίκαιη και καθαρή νίκη. Είχαμε απέναντί μας μια οργανωμένη ομάδα. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί που με κάνουν χαρούμενο αλλά και η συνολική απόδοση της ομάδας», τόνισε αρχικά.

Όσο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Θα γίνουν δυο συγκλονιστικά ματς με τον Ατρόμητο. Είναι δυο ομάδες που έχουν φτάσει εδώ με πολλή προσπάθεια».

Αναφορικά, τέλος, με τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Λάρισα: «Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει από αύριο να ξεκινήσει την προετοιμασία του για ένα ακόμη ματς όπως αυτό της Κυριακής. Δεν θα μας επηρεάσει ο φανατισμός. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Σάκης Τσιώλης προχθές κέρδισε πρώτη φορά τον Δώνη σε αγώνα πρωταθλήματος , ενώ τον κερδίζει πάντα στο κύπελλο. Ο Σάκης Τσιώλης έχει δύο νίκες στο παιχνίδι κυπέλλου Θρασύβουλος – Λάρισα το 2008, όταν και η ομάδα της Φυλής (αγωνιζόταν στην Β΄ Εθνική) είχε φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο πρωτάθλημα ο Τσιώλης έως προχθές είχε δυο ήττες… και 4 ισοπαλίες.

13/2/2005 Καλαμάτα – ΑΕΛ 0-2 για τη Β΄ Εθνική και στην Α’ 24-9-2006 Ιωνικός – ΑΕΛ 1-2

αλλά και 18/12/2005 ΑΕΛ-Ιωνικός 0-0, 30-4-2006 Ιωνικός – ΑΕΛ1-1 26/10/2008 Θρασύβουλος-ΑΕΚ 3-3 υπάρχει και η φετινή συνάντηση 17/10/10 Ατρόμητος-Βόλος 2-2

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης και της ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου Στην φάση του τέρματος του Καραλή, το οποίο δεν μέτρησε. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως αν το γκολ μετρούσε κανονικά θα ήταν άλλη η εξέλιξη στην αναμέτρηση, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρξαν γκολ.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου