ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο θύμα… η Καρδίτσα

νέο-θύμα-η-καρδίτσα-454315

Με ακόμη μία νίκη προχώρησε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής ο Ρήγας Φεραίος, επικρατώντας με 1-0 στο Βελεστίνο του ΑΟ Καρδίτσας. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη, που πλέον βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Πύρασος έφυγε αλώβητος από τη Λάρισα, όπου κόντρα στον Απόλλωνα στο γήπεδο Αλκαζάρ έμεινε στο 0-0.
 
Ο Ρήγας Φεραίος
Την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής συνέχισε ο Ρήγας Φεραίος την Κυριακή, επικρατώντας με 1-0 του ΑΟ Καρδίτσας στο Βελεστίνο. Αυτή ήταν 5η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη, που πλέον έφθασε τις επτά και κατέλαβε την 5η θέση της βαθμολογίας. Οι κυανόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν σε ακόμη ένα παιχνίδι τη δύναμη της έδρας τους και δίχως να αφήσουν πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του πρώην τεχνικού τους Θάνου Θεοδώρου επιβλήθηκαν με τέρμα του Μόσιου στο 27’. Το πέναλτι κέρδισε ο Σπαθής, ο οποίος και ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή. Ντεμπούτο με τα κυανόλευκα πραγματοποίησε και ο Καρλιάμπας και η παρουσία του ως αμυντικού μέσου κρίθηκε επιτυχημένη, αποδεικνύοντας πως μπορεί να βοηθήσει την νέα του ομάδα. Πλέον επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Βελεστίνου είναι η Ελασσόνα.
 
Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου
Την τρίτη του συνεχόμενη εκτός έδρας ισοπαλία πήρε ο Πύρασος κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ, με τους μπλε να μην μπορούν να φθάσουν κοντά στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου σε ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε στο μηδέν τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, μιας και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί για ακόμη μία φορά τις ευκαιρίες που έκανε και να τις μετατρέψει σε γκολ. Το θετικό βέβαια είναι πως σε ακόμη ένα ματς διατήρησε το μηδέν στην άμυνα δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα. Πλέον ο Πύρασος είναι η τρίτη ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (με επτά) την ώρα που τα Μετέωρα έχουν εννέα και ο Απόλλων Λάρισας οκτώ. Την ερχόμενη Κυριακή οι Αγχιαλίτες θα φιλοξενήσουν στην έδρα τους τον Απεραντιακό, έχοντας την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος.
 
Τα αποτελέσματα της 16ης Αγωνιστικής                                             
Ρήγας Φεραίος – ΑΟ Καρδίτσας   1-0
Πυργετός – Μουζάκι 3-0
Πετρωτό – Ελασσόνα 1-0
Λαμία – Α.Ε. Σπερχειάδας 3-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Μετέωρα 1-0
Απόλλων Λάρισας – Πύρασος Ν. Αγχιάλου 0-0
Απεραντιακός – Λιανοκλάδι (αύριο)
 
Η 17η Αγωνιστική
(13 Φεβρουαρίου 2011 )                              
ΑΟ Καρδίτσας – Μουζάκι                                             
Ελασσόνα – Ρήγας Φεραίος                                        
Α.E. Σπερχειάδας – Πυργετός                       
Λιανοκλάδι – Πετρωτό                                   
Μετέωρα – Λαμία                                           
Πύρασος Ν. Αγχιάλου – Απεραντιακός                                    
Απόλλων Λάρισας – Οικονόμος Τσαριτσάνης                                                     

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου