ΤΟΠΙΚΟ

Τρία γκολ σε εννέα λεπτά και παραίτηση Παγκαρλιώτα

τρία-γκολ-σε-εννέα-λεπτά-και-παραίτηση-734813

Βίοι αντίθετοι για Αίαντα Σούρπης και Διαγόρα Στεφανοβικείου. Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν την 3η τους σερί νίκη στο πρωτάθλημα, και μετά τις νίκες με 1-0 επί Σαρακηνού και Αγίας Αννας, κέρδισαν με 3-1 τον Διαγόρα. Η ομάδα του Στεφανοβικείου γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με την Αγία Αννα (1-1) και την νίκη της με 1-0 επί της Δήμητρας.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν στην επίτευξη ενός τέρματος με τον Κατσιαβριά πριν τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Διαγόρας από τη μεριά του είχε ευκαιρίες με τους Γουτούλη και Τζιόλα, αλλά καμία εξ’ αυτών δεν απέφερε καρπούς, με το 0-1 να έρχεται έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με τον Κουρούμαλο να δέχεται την πάσα και να σεντράρει για το κεφάλι του Ν. Βουραζέρη, με τον έμπειρο στόπερ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Δίχως τη μεγάλη ευκαιρία κύλησε σχεδόν το πρώτο μισό του δευτέρου μέρους, με τον Αίαντα να φθάνει στην ισοφάριση, όταν ο Χειλάς, που ήρθε από τον πάγκο, κέρδισε πέναλτι από τον Σπ. Καραπλιάγκο, με τον Κατσιαβριά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να βρίσκει δίχτυα για το 1-1 στο 70’. Μάλιστα η ανατροπή δεν άργησε να έρθει, με τους παίκτες του Γιάννη Σιαμέτη να πετυχαίνουν και ακόμη ένα τέρμα, αυτή την φορά για την ανατροπή, με τον Γιάννη Αραπίτσα να βγαίνει απέναντι από τον Β. Βουραζέρη, για να πετύχει με πλασέ το 2-1 στο 75’.

Με το πόδι στο γκάζι ο Αίαντας πέτυχε και τρίτο τέρμα, σημειώνοντας τρία γκολ σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Αυτό ήρθε στο 79’ με τον Μπιρτσάι να σεντράρει και τον Κατσιαβριά να σκοράρει με το κεφάλι, για το 3-1.

Τέρμα του Αραπίτσα δεν μέτρησε, μιας και σηκώθηκε το σημαιάκι για οφσάιντ στο 84’, και το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν η αριθμητική ισορροπία, με τον Χειλά να αποβάλλεται για δυνατό μαρκάρισμα στο 90’ και να αφήνει τους γηπεδούχους με 10 για τα εναπομείναντα λεπτά.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού την παραίτηση του υπέβαλε ο προπονητής του Διαγόρα, Αλέξης Παγκαρλιώτας. Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται ότι: «Ο Α.Ε.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Αλέξη Παγκαρλιώτα. Ο Λαρισαίος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του η οποία και έγινε αποδεκτή. Η Διοίκηση της ομάδας τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Αίας-Διαγόρας 3-1

Σκόρερ: (70’ πεν., 79’ Κατσιαβριάς, 75’ Αραπίτσας – 38’ Ν. Βουραζέρης)

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Σιαμουρδάνης (46’ Χειλάς), Πλαβός, Τσάτσος (72’ Χριστέλλος), Παπανικολόπουλος, Μπιρτσάι, Κωστούλας (35’ Τσόγκας), Μακανίκας, Κατσιαβριάς (87’ Ξηροκώστας), Αραπίτσας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Καραμπούζης, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς (73’ Γκαραλιάκος), Ιωάννου, Σπ. Καραπλιάγκος (80’ Καλλιακούδας), Κουβελάς, Καραμανλής, Γουτούλης (55’ Βαλωτής), Τζιόλας, Κουρούμαλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου