ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ισοπαλία στον Παλαμά για Νίκη

ισοπαλία-στον-παλαμά-για-νίκη-735421

Την πρώτη απώλεια βαθμών υπέστη η Νίκη Βόλου στο γήπεδο του Παλαμά, όπου απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 για πρώτη φορά στη σύντομη προϊστορία των δύο ομάδων, με την Νίκη να μετρά τρεις νίκες σε τρία περσινά παιχνίδια.

Για την 3η και… φαρμακερή αγωνιστική, όπως αποδείχθηκε, η ομάδα του Γιώργου Κούτση, παρά το ελπιδοφόρο της ξεκίνημα, βρέθηκε να κυνηγά το σκορ, έπειτα από τυχερό γκολ του Κόκκινου στο 21’, αλλά βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει, μετά από ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Δ. Παπαδόπουλου σε σουτ του Φάμπιο στο 77’. Η χθεσινή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους δύο μονομάχους, που είδαν έτσι τον Ολυμπιακό Βόλου να μένει μόνος στην κορυφή. Ο κόσμος των κυανόλευκων έδωσε βροντερό παρών, «πίεσε» την ομάδα του προς το τρίποντο, αλλά το φινάλε δεν στέφθηκε από επιτυχία, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από το γήπεδο του Παλαμά, με μια γλυκόπικρη γεύση.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ-ΝΙΚΗ 1-1

Γήπεδο Παλαμά

3η αγωνιστική – 4ος Ομιλος Γ’ Εθνικής

Σκόρερ: 21’ Κόκκινος – 77’ Φάμπιο Ταβάρες

Διαιτητής: Μελτζανίδης(Ημαθίας)

Βοηθοί: Γιάντσης, Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Κίτρινες: 58’ Καντούτσης, 60’ Μετούσι, 89’ Μπούσδρας, 92’ Ρόβας

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Δ. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Αρχοντής, Μπούσδρας, Χάδιαρης, Μπιτέλης (82’ Θεοδωρόπουλος), Κοντός (72’ Υφαντής), Τσιρογιάννης (92’ Κούρκουλας), Κόκκινος (87’ Πατσαρούχας), Τζέκος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μετούσι (84’ Ντινιωτάκης), Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς (33’ λ.τρ. Παπαδήμας), Καντούτσης, Ρόβας, Μέτσε, Φάμπιο Ταβάρες, Μακενγκό (60’ Ιορδανίδης), Κέρι, Βουκομάνοβιτς (86’ Αναστασίου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου