ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλος ένας τελικός…

αλλος-ένας-τελικός-458511

Αλλα στραβοπατήματα δεν «συγχωρούνται». Από δω και στο εξής το κάθε αρνητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με θετικό των τριών προπορευόμενων ομάδων θα στενεύει τον «κλοιό» και θα σπρώχνει τους κυανόλευκους ακόμα ένα βήμα μακριά από τον στόχο τους. Το σημερινό (3 μ.μ.) ματς στην Κρανούλα κόντρα στην τοπική Δόξα για την 21η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της FootballLeague 2, είναι ένας ακόμα τελικός για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη και τους ποδοσφαιριστές του.
Εξι πόντοι μακριά από την πρωτοπόρο Καλλονή, που σήμερα έχει ρεπό, πέντε από την δεύτερη Αναγέννηση Επανωμής και δυο από τον Φωκικό που μετρά παιχνίδι λιγότερο, είναι η διαφορά της Νίκης από τις προνομιούχες θέσεις. Αυτή θέλει να καλύψει και να μπει δυναμικά ξανά σε τροχιά ανόδου. Η μέχρι σήμερα εκτός έδρας παρουσία της κυανόλευκης ομάδας έχει αποφέρει τρία διπλά, μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Αναμφίβολα δεν είναι αυτή που έχει ανάγκη μια ομάδα που θέλει να λέει ότι πρωταγωνιστεί και ότι πάει για να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Με δεδομένο μάλιστα το γεγονός ότι η Νίκη αγωνίζεται και την σημερινή αλλά και την επόμενη αγωνιστική μακριά από το Παντελής Μαγουλάς, θα πρέπει να καταφέρει να αποσπάσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί από τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Κρανούλα και Γιαννιτσά για να μπορέσει να ελπίζει… Αχίλλειος πτέρνα της μακριά από τη Νέα Ιωνία η επίθεση της. Σε εννιά ματς έχει πετύχει έξι γκολ.
Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη θα παραταχθεί με απουσίες στο σημερινό ματς με την Δόξα Κρανούλας, αλλά οι επιστροφές και παράλληλα η παρουσία του Ηλία Μακράκη που για πρώτη φορά περιλαμβάνεται στα πλάνα του, έρχονται να τις καλύψουν. Η σημαντικότερη απουσία είναι αυτή του Στέλιου Μαϊστρέλλη, που είναι τιμωρημένος, ενώ ελλείψει καθαρόαιμου σέντερ φορ και της απουσίας του τραυματία Ολιβερ φαίνεται πώς προβληματίζει το τεχνικό τιμ η επίθεση και το σκοράρισμα. Στη θέση του σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Ντάνισιτς, που για άλλη μια φορά σε ρόλο ανάγκης θα προσπαθήσει να δώσει τις λύσεις στην «γραμμή κρούσης». Με δεδομένο μάλιστα το γεγονός ότι λείπει και ο Μαϊστρέλλης που στα στημένα αποτελεί κίνδυνο για την αντίπαλη ομάδα και είναι ο δεύτερος σκόρερ των κυανολεύκων, το έργο της Νίκης στην επίθεση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Οπως και να χει το φιλοξενούμενο συγκρότημα ψάχνει το τέταρτο διπλό, απέναντι σε μια ομάδα που επίσης «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς.
Στην ενδεκάδα αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, αφού επιστρέφουν οι Καρακώστας, Νάστος, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μακράκης. Η Νίκη θα παραταχθεί με διάταξη 4-5-1. Ο Τάσσος θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα αγωνιστούν εκτός απροόπτου αριστερά ο Τσερκέζος, δεξιά ο Καρακώστας και στο αμυντικό δίδυμο οι Μακράκης και Παπαδήμας. Στα χαφ ανασταλτικό ρόλο θα έχουν οι Πετράς και Νάστος, ενώ τα άκρα αναμένεται να καλύψουν ο Στουρνάρας στο δεξί και ο Κυπτίου στο αριστερό. Ο Τσάγγαρης θα αγωνιστεί πίσω από τον προωθημένο Ντάνισιτς. Υπάρχει περίπτωση πάντως να ξεκινήσει και ο Καλαμιώτης στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, να αγωνιστεί ο Μακράκης σαν αμυντικό χαφ και στην δεξιά πλευρά να τοποθετηθεί ο Πετράς. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Ναβαρέτε και Βλάχος.
Οι 19 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι οι: Τάσσος, Μπαϊμάκης, Καρακώστας, Τσερκέζος, Μακράκης, Παπαδήμας, Στουρνάρας, Πετράς, Νάστος, Τσάγγαρης, Ντάνισιτς, Κυπτίου, Ναβαρέτε, Βλάχος, Βλαχοκυριάκος, Καλαμιώτης, Τσικνίδης, Αργύρης, Χρυσοχοΐδης.
Ο Βασίλης Αποστολόπουλος από την Ενωση Ηλείας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης, ανάμεσα στη Δόξα και στη Νίκη. Βοηθοί του θα είναι οι Στάμος Σφυρής και Αγγελος Πίττας από την ίδια Ενωση, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Τσιρώνης από την Αιτωλοακαρνανία.
 
Η Δόξα Κρανούλας
Στην ένατη θέση της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου της Football League 2 βρίσκεται η Δόξα Κρανούλας. Εξι νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες είναι ο απολογισμός της. Στα τελευταία τρία ματς μετράει μόνο ήττες, δυο εντός έδρας και μια εκτός και το γεγονός αυτό έφερε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας θα κάνει σήμερα ο Ανέστης Ζώης, που αντικατέστησε τον Γιώργο Λαδιά. Στην έδρα τους οι σημερινοί γηπεδούχοι μετρούν πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Με διπλό έφυγαν Ναυπακτιακός και Ζάκυνθος, ενώ τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασαν οι Εθνικός Φιλιππιάδας, Αετός Σκύδρας και Φωκικός. Η Κρανούλα καίγεται για τους βαθμούς που της δώσουν την ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
 
FootballLeague 2 – 21η Αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ                   
Γήπεδο: Δημοτικό Κρανούλας
Ωρα: 15.00
1.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ          88.ΤΑΣΣΟΣ
5.ΓΚΟΛΙΑΣ                  4.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ
11.ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ            16.ΜΑΚΡΑΚΗΣ
13.ΒΑΤΣΗΣ                 13.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
3.ΧΗΡΑΣ                     77.ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ
7.ΔΑΣΚΑΛΟΣ              20.ΝΑΣΤΟΣ
8.ΜΠΙΛΗΛΗΣ              14.ΠΕΤΡΑΣ
14.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ   72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
21.ΓΚΑΡΟΖΗΣ            17.ΚΥΠΤΙΟΥ
9.ΓΙΑΚΟΣ                    10.ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ            
17.ΚΡΟΛ                     7.ΝΤΑΝΙΣΙΤΣ
Προπονητές
Αν. ΖΩΗΣ                    Απ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ  
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου