ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη και συνέχεια στο σερί

νίκη-και-συνέχεια-στο-σερί-458531

Στη σέντρα θα βρεθούν σήμερα στις 3 μ.μ. τόσο ο Πύρασος, όσο και ο Ρήγας Φεραίος στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής. Από τη μία ο Ρήγας διεκδικεί στο Βελεστίνο την 4η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΑΟ Καρδίτσας, ενώ από την άλλη η ομάδα του Πυράσου θα φιλοξενηθεί στο Αλκαζάρ από τον Απόλλωνα Λάρισας.
 
Ο Ρήγας Φεραίος
Να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα θέλει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος που φιλοξενεί στο Βελεστίνο στις 3 μ.μ. τον ΑΟ Καρδίτσας. Με τέσσερις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια οι Βελεστινιώτες βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Με όπλο την έδρα τους οι παίκτες του Νίκου Χατζηκυριακίδη ξεπέρασαν την περασμένη Κυριακή και το εμπόδιο της Θύελλας Πετρωτού και πλέον η προσοχή έχει στραφεί στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίτσας, όπου προπονητής βρίσκεται ο πρώην τεχνικός της ομάδας Θάνος Θεοδώρου. Ο τεχνικός Νίκος Χατζηκυριακίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Μπλότσικα και Βογιατζή, οι οποίοι και απουσίασαν από την τελευταία αναμέτρηση λόγω ενοχλήσεων, ενώ πολύ πιθανό είναι και το ντεμπούτο του Καρλιάμπα. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσουμπέκος, Σφυρής, Προβιάς, Τσιαντής, Μπακάλης, Μαυρίδης, Χατζής, Ζαχαράκης, Μιχολίτσης, Δανιλόπουλος, Μπάτης, Γούτσιος, Βογιατζής, Βουραζέρης, Σκλαπάνης, Μπλότσικας, Μπίκας, Μόσιος, Γάρος, Λαμπρογεώργος, Καρλιάμπας, Σπαθής και Ντόντος. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Συμεωνίδης από την Πιερία με βοηθούς τους κ.κ. Καραμπούλα και Λαφαντζή.
 
Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου
Τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας μάχη θα δώσει σήμερα ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου φιλοξενούμενος από τον Απόλλωνα στο Αλκαζάρ της Λάρισας. Πρωταρχικός στόχος για την ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου είναι να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα να αξιοποιήσει τις επιθετικές της αρετές. Μέχρι σήμερα η άμυνα δείχνει να είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στο παιχνίδι της ομάδας και αυτό που αναζητείται είναι η λύση στην επίθεση. Οι Αγχιαλίτες μετά την τελευταία τους αναμέτρηση κόντρα στο σύλλογο των Μετεώρων δεν μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, μιας και τα επιθετικά ατού δεν φάνηκαν ικανά να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Κώστας Κίτσος, με τον έμπειρο μέσο να χάνει τον επόμενο μήνα λόγω θλάσης. Επίσης απόντες θα είναι οι Αποστολίδης και Πετρίδης. Αντίθετα ετοιμοπόλεμοι είναι ξανά οι Διαμάντης και Μπασδάνης που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, ενώ το παρών στην αναμέτρηση θα δώσει και ο Γεωργιάδης, μιας και πήρε αναβολή από την στρατιωτική του θητεία. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Τανάγια από τιμωρία. Έτσι στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Στούκας, Τσιλίγκος, Αναστασίου, Κόκκας, Στεφανής, Γεωργιάδης, Τανάγιας, Κοντοβάς, Μπούτλας, Ζαρίφης, Φασουράκης, Γκιγκιλασβίλι, Νούσιας, Αρσένος, Βούλγαρης, Γκάγκας, Διαμάντης και Ταφίλης. Στην σημερινή αναμέτρηση διαιτητής θα είναι ο κ. Μολιχιτούδης με βοηθούς τους κ.κ. Πάτρα και Οκονιάτση του συνδέσμου Θεσσαλονίκης.
                                                             
Το πρόγραμμα της 16ης Αγωνιστικής
                
Ρήγας Φεραίος - ΑΟ Καρδίτσας                               
Πυργετός – Μουζάκι                                      
Πετρωτό – Ελασσόνα                                     
Λαμία – Ατρόμητος Σπερχειάδας                               
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Μετέωρα                        
Απόλλων Λάρισας – Πύρασος Ν. Αγχιάλου
*Επίσης, αναβάλλεται ο αγώνας Απεραντιακός-Αγρότης Λιανοκλαδίου και ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 9/2/2011 και ώρα 15:00 στο Δημ. Στ. Καρπενησίου.
 
 
                                                           

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου