ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για… ακόμη ψηλότερα

για-ακόμη-ψηλότερα-458541

Τη νίκη για πολλούς λόγους θέλει σήμερα στις 5.15 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου που για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.
Ένας από τους κύριους λόγους είναι ο βαθμολογικός, αφού σήμερα ο Ολυμπιακός με νίκη ανεβαίνει ψηλότερα και προσπερνάει και τον αντίπαλό του που σήμερα είναι κατά ένα πόντο ψηλότερα…
Ο Ολυμπιακός θέλει γκολ και νίκη σήμερα, αφού είναι χαρακτηριστικό πως στο Βόλο έχει καιρό να σκοράρει και να κερδίσει στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα στο β΄ γύρο και στο 2011 δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη, αλλά και γκολ (5/1 0-0 με Πανιώνιο,15/1 ήττα 0-2 από ΠΑΟΚ και την προηγούμενη Κυριακή 30/1 ήττα 0-1 από ΟΣΦΠ), ενώ αντίθετα εκτός έδρας δεν έχει χάσει, παίρνοντας ισοπαλία στην Κρήτη από τον Εργοτέλη και πετυχαίνοντας τη μεγάλη νίκη
επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ…
Ένας ακόμη λόγος για την σημερινή ερυθρόλευκη επιτυχία είναι ότι κόντρα στον Ατρόμητο η βολιώτικη ομάδα θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση που τον θέλει να μη χάνει στο Βόλο αλλά και σε κανένα ματς στη μεγάλη κατηγορία.
Σήμερα στον Ολυμπιακό σύμμαχος θα είναι ο κόσμος που θέλει την πρώτη νίκη επί του Ατρομήτου, αφού ακολουθούν κι άλλα δυο ματς για το κύπελλο που θα φέρουν τον Βόλο στον τελικό.
Η πρόκληση του κυπέλλου και η πρόκριση στον τελικό πάντως μπορεί να περιμένει, αφού τώρα προέχει το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα να πετύχει μια σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου.
Άλλωστε από την Πέμπτη δεν υπήρχε αρκετός χρόνος, αλλά υπήρξε το ευχάριστο ενόψει Ατρομήτου ο Σάκης Τσιώλης να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεση του και τον Χαβιέ Ουμπίντες, παρότι είχε μια αμφιβολία αν θα ξεκινήσει το ματς.
Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο αποτελούν οι: Γιακούποβιτς, Σέλεσι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Άλβαρες, Ακόστα, Μπρέσκα, Μόνχε,
Μαρτίν, Σολάκης, Ουμπίντες, Νέμεθ, Καπετάνος, Ρόκας, Μητρόπουλος, Τομάς, Ρόκα, Τικάο και Ροντρίγκεζ.
 
 
Ο Ατρόμητος
 
 
Χωρίς τους Μπαζίνσκι, Καραγκούνη, Φαφάλι και Μελισσά ήρθε στο Βόλο ο Ατρόμητος για την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (17.15). Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης για το σημερινό ματς τόνισε τα εξής: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με έναν καλό αντίπαλο. Το θετικό για εμάς είναι ότι έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στους παίκτες μας. Έχουμε και τη δυνατότητα και την εμπειρία να συμπεριφερθούμε σωστά σε τέτοιους αγώνες. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος, διότι και οι δύο ομάδες επιδιώκουν να κερδίζουν και να παίζουν, όχι να "κλέψουν"».
Αμέσως μετά το τέλος προπόνησης όπου παραβρέθηκε και ο πρόεδρος Γ. Σπανός η ομάδα γευμάτισε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του Ατρομήτου και στη συνέχεια αναχώρησε για το Βόλο με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Σπύρο Σοφιανό.
Την αποστολή συγκροτούν οι: Μιχαηλίδης, Ιτάνζ, Νάστος, Σκόνδρας, Σαμπού, Ολιβέιρα, Δάρλας, Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Καραλής, Μπρίτο, Τάτος, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος, Καμαρά, Αθανασίου.
 
 
 
Τιμές εισιτηρίων
 
 
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα SUPERLEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:15, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι οι εξής:
 • 7€ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ) στις θύρες 1-12, 13, 14, 17, 26-28, 43 – 56 (Είσοδος από 1η και 2η Πεζογέφυρα)
• 10€ (ΠΕΤΑΛΟ) στις θύρες 1-12 (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα)
• 20€ στις θύρες 14, 17 (ΚΕΡΚΙΔΕΣ 206,207), 26 (ΚΕΡΚΙΔΑ 211) (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα) και 43-56 (Ανατολική Κερκίδα) (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα)
• 30€ στις θύρες 13 (ΚΕΡΚΙΔΑ 106) και 27,28 (ΚΕΡΚΙΔΑ 111), (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα)
•50€ στις θύρες 16 (ΚΕΡΚΙΔΑ 108), (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα).
Σήμερα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 14:00.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου