ΜΠΑΣΚΕΤ

Γεμάτο «δράση» το Σαββατοκύριακο της Ανόρθωσης Βόλου

γεμάτο-δράση-το-σαββατοκύριακο-της-738172

Γεμάτο «δράση» ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για όλα τα τμήματα μπάσκετ της Ανόρθωσης Βόλου. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό ‘Βάκης Παρασκευόπουλος’, πέντε φιλικοί αγώνες τμημάτων υποδομής του συλλόγου με τα αντίστοιχα τμήματα της Νίκης Βόλου. Πιο συγκεκριμένα πάνω από 120 παιδιά αγωνίσθηκαν στις συγκεκριμένες φιλικές αναμετρήσεις που σκοπό έχουν τα παιδιά να παίξουν, να χαρούν, να κάνουν νέους φίλους μα πάνω από όλα να κοινωνικοποιηθούν με απώτερο σκοπό την δημιουργία ικανών και σωστών ανθρώπων.

Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, οι κερκίδες κατακλύστηκαν από γονείς και φίλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα κατορθώματα των λιλιπούτειων αθλητών και φυσικά να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Σκορ δεν κρατήθηκε καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων καθώς μοναδικός σκοπός των συγκεκριμένων φιλικών αγώνων ήταν η ψυχαγωγία των παιδιών και μόνο.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, το κλειστό γήπεδο ‘Βάκης Παρασκευόπουλος’ κατακλύστηκε από παιδιά, παιδικές φωνές και χαμόγελα, με το σκηνικό να θυμίζει γιορτή.

Συγκεκριμένα, στις εννιά το πρωί, την αρχή έκανε το αντρικό που αντιμετώπισε το εφηβικό τμήμα της Νίκης, στη συνέχεια οι έφηβοι(γεν.2001-02) αντιμετώπισαν το αντίστοιχο τμήμα του Γ.Σ. Βόλου, ακολούθησαν οι παίδες (γεν.2004-06), συνέχισαν τα προμίνι (2007-08) και έκλεισαν οι φιλικές αναμετρήσεις με τα τζούνιορς (γεν. 2010-12).

Όλοι οι αγώνες σημείωσαν τεράστιο ενδιαφέρον ενώ μετά από κάθε αγώνα οι δυο ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας ενώ όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, με τους νεαρούς αθλητές να είναι αγκαλιασμένοι.

«Η διοίκηση της Ανόρθωσης θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τις διοικήσεις της Νίκης Βόλου και του Γ.Σ. Βόλου καθώς και όλους τους προπονητές για την σημερινή γιορτή του μπάσκετ, στην οποία έλαβαν μέρος οι αθλητές του συλλόγου. Επίσης, αποφασίστηκε σε 15 μέρες, όταν η ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου θα αγωνισθεί εντός έδρας (φέτος αγωνίζεται στην Β’ Εθνική), σύσσωμη η ακαδημία του συλλόγου να παρευρεθεί στις κερκίδες του κλειστού της Νέας Ιωνίας. Η συμφωνία έγινε μεταξύ των δυο προέδρων κ.κ. Κρεμαστά και Τουτουτζόγλου, με τον πρόεδρο του μπάσκετ της Νίκης να κάνει το σχετικό κάλεσμα.

Τέλος, καλούνται όσα παιδιά ηλικίας 6-16 χρόνων θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις λειτουργώντας με επαγγελματικά πρότυπα και με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση, μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι τηλέφωνα:

-Γενικός αρχηγός: Παπαχρήστος Βασίλειος (6931042330)

-Υπεύθυνος προπονητής ακαδημιών: Καπουρνιώτης Μιχάλης (6936578196)

-Προπονητής: Γαλανάκης Νίκος (6937014336).

-Προπονητής: Συλεόπουλος Βαγγέλης (6948387397)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου