ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει …Πιερικό και 3η νίκη

περιμένει-πιερικό-και-3η-νίκη-738183

Τον Πιερικό περιμένει στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ο Ολυμπιακός θέλοντας να κάνει την 3η σερί νίκη του και μόνη αβεβαιότητα παραμένει το αν θα χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο και για αυτό το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός μετά την κυριακάτικη νίκη επί των Μετεώρων θα υποδεχτεί σε δεύτερο συνεχόμενο ματς έδρας τον Πιερικό με τον οποίο τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει καλή παράδοση υπέρ του καθώς η τελευταία ήττα των Βολιωτών από ήταν στη Κατερίνη για τη Γ΄ Εθνική, την περίοδο 1997-98, και Τετάρτη 13/5/1998 στο Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου 2-0 (8’ Σάκης Παπαβασιλείου, 17’ Μπογκόλιουμ Ραντζέλοβιτς), ενώ η τελευταία νίκη του Πιερικού στον Βόλο ήταν το 1991 στη Β΄ Εθνική, με γκολ του Γιάννη Γκαμπέτα ο οποίος έχει περάσει και από τον Βόλο.

Με το ερώτημα αν ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Κυριακή τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό να απαντάται επίσημα σήμερα οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο την 3η νίκη όπου κι αν παίξουν αφού έτσι κι αλλιώς με τον Πιερικό έχουν στο παρελθόν ξαναπαίξει σε άλλη έδρα όταν στις 2/2/1997 τον κέρδισαν στο στάδιο Βελεστίνου 3-2 (13’ Κίτσιος, 51’ Παπανικολάου, 85’Ζήσης – 42’ Ζαβαντίας, 77’ Χασιώτης).

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου περιμένει σήμερα την απάντηση από τους υπευθύνους του Πανθεσσαλικού για το πότε ακριβώς θα κλείσει το στάδιο για εργασίες στον χλοοτάπητα, που είναι προγραμματισμένες μέσα στον Οκτώβριο, ευελπιστώντας ότι αυτό θα «κρατήσει» για ένα ματς κι ενώ δεύτερη έδρα έχει δηλωθεί ο Αλμυρός που πάντως στην συγκεκριμένη αγωνιστική που ακολουθεί έχει και αγώνα του ΓΣΑ και θα «αναζητηθεί» ο τρόπος να γίνουν δυο ματς!

Ο Ολυμπιακός θέλει πάντως να επιστρέψει στο καλύτερο Πανθεσσαλικό στις 27/10 με τη Στυλίδα, ενώ αμέσως μετά (4/11) θα φιλοξενηθεί εκεί από τη Νίκη.

Τα παράπονά του για τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου εξέφρασε προχθές και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Αμανατίδης, μετά το τέλος του αγώνα με τα Μετέωρα… δηλώνοντας πάντως ικανοποιημένος από τη 2η νίκη της ομάδας.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπως θέλω να βλέπω την ομάδα να παίζει. Είναι σημαντικό σε κάθε αγωνιστική ο Ολυμπιακός να αποκτά ένα-δύο στοιχεία στο παιχνίδι του και να τα κάνει κτήμα του, έτσι ώστε να βάλει τις βάσεις για να κάνει το επόμενο βήμα. Επιμένω και θα πω για μια ακόμη φορά, πως η Γ’ Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα, το οποίο θα κατακτήσει η ομάδα που θα έχει διάρκεια. Είναι σημαντικό να πάρουμε από όλους τους ποδοσφαιριστές ότι μπορεί να δώσει ο καθένας. Επίσης είναι πολύ σημαντικό, όταν έχουμε ένα-δύο αγωνιστικά προβλήματα, να μπορούμε να τα διαχειριστούμε. Να βλέπουμε το πρόβλημα και να το λύνουμε. Θα ήθελα, επίσης, να τονίσω πώς το ένα γήπεδο στολίδι, όπως είναι το Πανθεσσαλικό, αξίζει καλύτερη συντήρηση, για να μπορεί ο κόσμος που θα έρθει να δει όμορφο θέαμα. Είναι σαν να έχεις πάρα πολύ ωραία ρούχα και να μην φοράς τίποτα» ανέφερε, ενώ για το αν οι παίκτες του χαλάρωσαν στο δεύτερο ημίχρονο, μετά και το 2-0 του πρώτου μέρους απάντησε: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Είπαμε στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ότι δεν υπάρχει σκορ 2-0. Υπάρχει ένα δεύτερο ημίχρονο και ότι πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική διάθεση. Κάποια πράγματα, όμως, δεν πήγαν καλά για την ομάδα. Είναι, ωστόσο, εσωτερικό μας θέμα. Στις νίκες δεν κρύβουμε κάτι κάτω από το χαλί και έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Είναι πραγματικά παλικάρια και είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους» κατέληξε ο Περικλής Αμανατίδης που ήδη σχεδιάζει την επόμενη νίκη …περιμένοντας τον Πιερικό.

Στο επόμενο αυτό ματς ο Περικλής Αμανατίδης περιμένει να έχει στη διάθεσή του και τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη που έλειψε για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού και οι λύσεις θα είναι ακόμη περισσότερες…

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

Τελευταίες μέρες διάθεσης για τα εισιτήρια διαρκείας που συμφέρουν και η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Από τα Τρίκαλα αρχίζει το μπάσκετ

Από τα Τρίκαλα κόντρα στους Ικαρους αρχίζει τους αγώνες της στις 14 Οκτώβρη η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου 3ο όμιλο του Βορρά της Γ΄ Εθνικής ανδρών.

Η 1η αγωνιστική (14/10) έχει ως εξής:

Ρεπό: ΑΟΚ Βέροιας

ΑΟ Καλαμπάκας-Δόξα Λευκάδας

ΓΑΣ Μελίκης-Νικόπολη Πρέβεζας

ΑΓΣ Ιωαννίνων-ΠΑΣ Γιάννινα

Τιτάνες Πάλαμε-Εύαθλος Πολυκάστρου

Πρωτέας Γρεβενών-Μαντουλίδης

Ίκαροι Τρικάλων-ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου