ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αύριο με Μετέωρα

αύριο-με-μετέωρα-740046

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του αγωνίζεται αύριο Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός Βόλου, φιλοξενώντας στο Πανθεσσαλικό τα Μετέωρα (4μ.μ.) για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά το αγχωτικό «τρίποντο» της πρεμιέρας στην Τσαριτσάνη, που λυτρώθηκαν με δύο τέρματα του Ναζίμ -το ένα στις καθυστερήσεις- θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στην έδρα που θα χρησιμοποιούν και στο φετινό πρωτάθλημα και να ξεκινήσουν… σερί νικών.

Οι ερυθρόλευκοι σήμερα θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι, ενώ θα παραστούν και στον Αγιασμό των τμημάτων υποδομής, στις 12μ., που θα τελεστεί στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, στην Άλλη Μεριά. Μετά την τελευταία προπόνηση θα γίνουν γνωστοί και οι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τις επιλογές του Περικλή Αμανατίδη για το παιχνίδι με τα Μετέωρα.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είδε με ικανοποίηση τον Κώστα Φλίγκο να μπαίνει στις προπονήσεις, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, ενώ θα είναι 100% έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αυριανό παιχνίδι. Περισσότερο χρόνο θα χρειαστεί ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, αν και μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ήδη από την Πέμπτη, ενώ δεν είναι έτοιμος ακόμη ο Αντώνης Καμπλιώνης, που θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας το ερχόμενο διάστημα.

Τα εισιτήρια με Μετέωρα

Για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Μετέωρα ενημέρωσε σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, ορίζοντας στα επτά ευρώ την τιμή εισόδου και δίνοντας το έναυσμα για μαζική προσέλευση φιλάθλων στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο αύριο Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Α.Σ. Μετέωρα.

Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

Τιμή εισόδου 7€.

Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€.

Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ, που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολό της από την 2η πεζογέφυρα. Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειάς τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 3μ.μ.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύονται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα! Φωνάζουμε για τους παίχτες μας, φωνάζουμε για την ομάδα μας».

Αγιασμός στα τμήματα υποδομής

Σήμερα στις 12μ. στο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς τελείται ο Αγιασμός των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού, για τη νέα σεζόν, παρούσης και της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου. Η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας σε μαζική προσέλευση, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της: «Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 γνωστοποιεί ότι σήμερα Σάββατο 6 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 θα τελεστεί στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου που βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς ο καθιερωμένος Αγιασμός των τμημάτων υποδομής για την νέα περιόδου. Στον Αγιασμό θα παραστεί και η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου με το τεχνικό της επιτελείο. Καλούνται οι αθλητές των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου, οι γονείς τους και όλοι οι φίλοι της ομάδας μας να παραβρεθούν στην τελετή του Αγιασμού που σηματοδοτεί κάθε χρονιά την μεγάλη προσπάθεια της δημιουργίας των αυριανών ταλέντων που θα πλαισιώσουν τη μεγάλη ομάδα της πόλης μας».

Επιστροφή Μανούδη στον Ολυμπιακό

Τη συνεργασία με τον ορθοπεδικό Γρηγόρη Μανούδη, ως επικεφαλής ιατρού του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον γνωστό χειρουργό ορθοπεδικό Γρηγόρη Μανούδη, ο οποίος θα αναλάβει ως επικεφαλής ιατρός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο κ. Μανούδης διετέλεσε μέλος της ομάδας μας, από την ίδια θέση, στο πρόσφατο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 2012 – 2015 και 2016 – 2017.
Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζει τον Γρηγόρη Μανούδη και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου