ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαλκανικό πρωτάθλημα Καράτε στο Βόλο

βαλκανικό-πρωτάθλημα-καράτε-στο-βόλο-459203

Το 8ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Open Countries του Δυναμικού Kyokushinkai Karate διοργανώνει στον Βόλο η Πανελλήνια Οργάνωση και ο αρχηγός – εκπρόσωπος του συστήματος της Χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου. Στο 8ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων και Ανδρών – Γυναικών. Οι αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν στα ΚΑΤΑ (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους) και στο δυναμικό Νοκ – Ντάουν Κούμιτε του Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής σε κατηγορίες κιλών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Οργάνωσης. Το εν λόγω Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος στο Βόλο, Λεωφόρος Παγασών και Μαγνήτων. Το Σάββατο 19 Μαρτίου, έναρξη αγώνων 10:00 και βάσει προγράμματος 13:00 θα γίνει η Επίσημη Τελετή έναρξης με τις βραβεύσεις τόσο των επισήμων προσκεκλημένων όσο και των χορηγών που θα στηρίξουν την διοργάνωση. Η είσοδος στους αγώνες θα είναι δωρεάν. Να είστε όλοι εκεί για να παρακολουθήσετε από κοντά τους μοναδικούς αγώνες τόσο των Ελλήνων, όσο και των Ξένων Πρωταθλητών. Στόχος της διοργάνωσης των αγώνων είναι η διάδοση του δυναμικού Knock – Down Kyokushinkai Karate καθώς και η απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας των αθλητών μας ώστε να επιδιώξουν στο μέλλον επιτυχίες σε Πανευρωπαϊκά και Διεθνή πρωταθλήματα καθώς και η προβολή της χώρας μας μέσω του Αθλητικού Τουρισμού και ιδιαίτερα της όμορφης Πόλης μας. Καθώς οι διοργανώσεις του κ. Ιωάννη Στεφάνου πέραν των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων που γίνονται στο Βόλο φέρνουν πολυπληθείς ξένες αποστολές οι οποίες διαμένουν στην πόλη μας για κάποιες ημέρες και αφήνουν χρήματα τόσο σε ξενοδοχεία όσο και στην τοπική αγορά. Παράλληλα προβάλλουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας τους καθώς και στον ηλεκτρονικό Τύπο της Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate, την Ελλάδα και τον Βόλο ως Διοργανώτρια Πόλη με πολλά επιτυχημένα Πρωταθλήματα και Διοργανώσεις εκ μέρους του Αρχηγού – Εκπροσώπου κ. Ιωάννη Στεφάνου σε Βαλκανικούς και Ευρωπαϊκούς Αγώνες που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει η Πόλη μας. Τον σύλλογο Kyokushinkai Karate Αλμυρού θα εκπροσωπήσει ο εκπαιδευτής του συλλόγου κ. Κων/νος Οσμάνοβ μαζί με αθλητές του Συλλόγου Αλμυρού που θα επιλέξει ο εποπτεύων προπονητής κ. Ιωάννης Στεφάνου και θα προετοιμάσει ο κ. Κων/νος Οσμάνοβ.

Οι διαιτητές των αγώνων από την χώρα μας είναι ο εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης κ. Κων/νος Νασιούλης, επίσημοι διαιτητές της Ευρωπαϊκής οργάνωσης του Kyokushinkai Karate.

Το Πρωτάθλημα θα τιμήσουν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι από τον χώρο των αθλητικών οργανισμών και της Δημοτικής Αρχής που στήριξαν τη διοργάνωση εκ μέρους της πολιτείας.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου