ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επένδυση στο μέλλον με Πορή

επένδυση-στο-μέλλον-με-πορή-741061

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Την τριάδα τερματοφυλάκων συμπλήρωσε για τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλου, που ενέταξε στο δυναμικό του και τον 21χρονο πορτιέρε Χρήστο Πορή. Ο νεαρός τερματοφύλακας δοκιμάστηκε το προηγούμενο διάστημα στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων και έπεισε με την απόδοσή του και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του το επιτελείο προπονητών της ομάδας του Ολυμπιακού, με τη διοίκηση να ανακοινώνει χθες την απόκτησή του.

Ο Πορής ήταν μέλος των ακαδημιών του Πανιωνίου, απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ αγωνίστηκε στις ομάδες Κ-20 της Καλλιθέας και του ΟΦΗ. Την περσινή αγωνιστική χρονιά ήταν παίκτης ομάδας του Πανσερραΐκού, στο πρωτάθλημα της Football League. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ανακοίνωσης του 21χρονου παίκτη αναφέρει:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Πορή ο οποίος έχει γεννηθεί στις 11/01/1997 και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Ο 21χρονος πορτιέρε, το τελευταίο διάστημα έλαβε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας μας αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στο προπονητικό τιμ. Ο Πορής έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Πανιωνίου ενώ πέρσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανσερραΐκού στη Football League. Επίσης έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων (Κ-20) τόσο της Καλλιθέας όσο και του ΟΦΗ και θα συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων της ομάδας μας. Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Χρήστο Πορή και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Συνέχεια στην προετοιμασία ενόψει Μετεώρων

Σήμερα στο Πανθεσσαλικό (4μ.μ.) συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τα Μετέωρα, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής των Βολιωτών, που προπονήθηκαν χθες στην Άλλη Μεριά, Περικλής Αμανατίδης είδε τον Κώστα Φλίγκο να είναι απολύτως υγιής, ενώ ο Ευθυμιάδης αναμένεται σήμερα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Πέραν του Αντώνη Καμπλιώνη, του οποίου η επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς ακόμα αργεί, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Μακεδόνα τεχνικού, δουλεύοντας εντατικά πάνω σε φυσική κατάσταση και τεχνική.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αφήσει πίσω το νικηφόρο… στην κόψη του ξυραφιού παιχνίδι της πρεμιέρας στην Τσαριτσάνη, εκεί όπου χρειάστηκε να φτάσουν στις καθυστερήσεις προκειμένου ο Ναζίμ να σκοράρει το γκολ, που έδωσε στον Ολυμπιακό τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του δουλεύουν εντατικά, πάνω στις αδυναμίες που εμφάνισαν οι παίκτες τους στο πρώτο επίσημο παιχνίδι και λίγο έλειψε να στερήσει από την ομάδα του Βόλου μία καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, μετά και το περσινό… κάζο στο Βελούχι, οι μνήμες του οποίου ξύπνησαν όσο το παιχνίδι με τον Οικονόμο έφτανε στα τελευταία του λεπτά.

Η επιτυχημένη πρεμιέρα τελικά επετεύχθη και οι ερυθρόλευκοι θέλουν, κρατώντας χαμηλό προφίλ, να σημειώσουν μια νέα επιτυχία στην έδρα τους και για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο τους.

Πανυτσίδης στο Πανθεσσαλικό

Από την ΕΠΣ Κοζάνης, ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης θα είναι ο διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό. Χρέη βοηθών θα έχουν οι κ.κ. Θωμάς Βογδόπουλος και Κώστας Πραχάλης από την ίδια ΕΠΣ, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Ο Κώστας Πανυτσίδης έχει διευθύνει και πάλι αναμέτρηση των ερυθρόλευκων και συγκεκριμένα με τον Αστέρα Πετριτή στο Πανθεσσαλικό (3-1) την προπέρσινη σεζόν.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου