ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέες εμφανίσεις για νέες επιτυχίες

νέες-εμφανίσεις-για-νέες-επιτυχίες-741097

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος και για 4η σερί χρονιά η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, με στόχο αυτή τη φορά να φέρουν γούρι και στη Β’ Εθνική, η οποία και ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Δ.Ε. μπάσκετ των κυανόλευκων, βράβευσε για την προσφορά τους, τους μεγάλους χορηγούς, που στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια, ενώ τίμησε με ειδικές πλακέτες κατά σειρά, τον βουλευτή Μαγνησίας Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, το ιδρυτικό μέλος του τμήματος μπάσκετ των κυανόλευκων, Νίκο Μιάμη, όπως και τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκο Ιμεράι, με την ευχή η τιμητική πλακέτα να του δώσει δύναμη για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ Μπάμπης Τουτουντζόγλου, ανέφερε αρχικά σχετικά με τη χθεσινή βραδιά, που έλαβε χώρα στο κέντρο εστίασης Κ.Χ. 1948: «Για τέταρτη χρονιά, που είμαι στη διοίκηση της Νίκης Βόλου, του τμήματος μπάσκετ, έχουμε καθιερώσει, την παρουσίαση φανέλας και ρόστερ. Είναι μία κίνηση που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σωματείο, ανεβάζει το κύρος, την ποιότητα και το πρεστίζ μιας ομάδας. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και έχει ευοδωθεί με μεγάλη επιτυχία, αν και για μένα επιτυχία δεν είναι να ανέβεις, αλλά να σταθεροποιηθείς σε υψηλό επίπεδο.

Έχουμε καταφέρει κάτι καλό και δύσκολο αυτά τα χρόνια, αλλά το πιο δύσκολο είναι, το επόμενο κομμάτι, το να σταθεροποιηθούμε σε υψηλό επίπεδο. Θα ήθελα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους χορηγούς, τις επιχειρήσεις που σε δύσκολους καιρούς συνδράμουν. Είναι αναγνώριση προς το πρόσωπό μου και το πρόσωπο της διοικούσας επιτροπής ότι κάτι καλό κάνουμε και γι’ αυτό μας στηρίζουν. Θεωρώ ότι με τη συνδρομή των τοπικών επιχειρήσεων θα πάμε ακόμα ψηλότερα».

Επιπροσθέτως ζήτησε τη βοήθεια εθελοντών: «Επειδή δουλεύουμε ακατάπαυστα, σε ρυθμούς που αγγίζουν τα κόκκινα, θέλω να κάνω μια έκκληση στον κόσμο που θέλει να ασχοληθεί με το τμήμα μπάσκετ, που μπορεί να είναι από το πιο απλό, όπως το να φέρει τα νερά στην ομάδα. Δε μιλάμε για οικονομική βοήθεια, γ’ αυτό έχουμε φροντίσει εμείς. Θέλουμε αυτόν τον κόσμο να μας στηρίξει, για να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην προσπάθεια που κάνουμε. Αν δε πλαισιωθούμε από αυτό τον κόσμο, από παιδιά που εθελοντικά θέλουν να μας βοηθήσουν, όσο περνάει ο καιρός, θα έχουμε ημερομηνία λήξης. Αυτό θέλω να τονίσω, ότι πρέπει νέα παιδιά να στηρίξουν τη διοικούσα επιτροπή, γιατί η ημερομηνία λήξης, θα έρθει πιο σύντομα απ’ ότι φανταζόμαστε».

Τέλος, αναφορικά με την κυριακάτικη πρεμιέρα απέναντι στο Στρατώνι σχολίασε: «Το πρώτο παιχνίδι μας είναι με το Στρατώνι, μετά από 5 χρόνια απουσίας από τη Β’ Εθνική, σε μια κατηγορία που δεν έχει καμία σχέση με τη Γ’ Εθνική. Είναι μια κατηγορία που διακρίνεται από έμπειρους και επαγγελματίες παίκτες σε όλες τις ομάδες. Το Στρατώνι είναι μια δύσκολη ομάδα και πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να την κερδίσουμε. Τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα δε χαρίζεται, αν δεν είμαστε εμείς καλοί και δε δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, δε μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω. Μέσα από συνεχόμενο αγώνα και προσπάθεια έρχονται τ’ αποτελέσματα, το ίδιο ισχύει για την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου