ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Από την… εντατική»… στην τετράδα!!!

από-την-εντατική-στην-τετράδα-429052

Σαν θηρίο στο κλουβί ήταν ο Αχιλλέας Μπέος χθες στο Πανθεσσαλικό και παρά τις αγκαλιές στο ημίχρονο με τον τεχνικό διευθυντή της Κέρκυρας Νίκο Λυράκη… από τη στιγμή που η Κέρκυρα πέτυχε το δεύτερο γκολ στο Πανθεσσαλικό αγωνιούσε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Ζαχαριάδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου δεν μπορούσε να κρύψει την αγωνία του, άλλαζε συνέχεια θέσεις στην εξέδρα (κάποια στιγμή μάλιστα έφτασε μέχρι τον πάγκο της ομάδας του και δέχθηκε τις παρατηρήσεις του τέταρτου διαιτητή), ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι από ένα σημείο και μετά είχε βγάλει το μπουφάν του και έμεινε με ένα φούτερ, αν και η θερμοκρασία ήταν στο μηδέν και το χιονόνερο έπεφτε ασταμάτητα.

Η λήξη του παιχνιδιού πάντως και η πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στον ημιτελικό λειτούργησε… κατευναστικά, έστω και αν δεν είχε απαλλαγεί από τα σημάδια της αγωνίας που είχε περάσει.

«Μπήκα στην… εντατική και βγήκα» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου».

Δεν παρέλειψε πάντως να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες της Κέρκυρας για την προσπάθεια που έκαναν να ανατρέψουν τη σε βάρος τους κατάσταση, αλλά και να τονίσει: «Λυπάμαι για την εμφάνιση της ομάδας μου».

Πάντως το σφύριγμα της λήξης του αγώνα που έδωσε πρόκριση στον Ολυμπιακό ηρέμησε πολλούς στην κερκίδα… ενώ στα χαρακτηριστικό του αγώνα τα θετικά μηνύματα με την πρώτη εμφάνιση του Κρίστιαν Νέμεθ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου