ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατρόμητος… αντίπαλος του Βόλου στα ημιτελικά του κυπέλλου

ατρόμητος-αντίπαλος-του-βόλου-στα-ημ-459234

Ο Ατρόμητος θα είναι όπως αναμένονταν αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ατρόμητος δεν είχε διάθεση για «αστεία». Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, πήρε τη νίκη και στη βροχερή Ρόδο (1-0) και με συνολικό σκορ 3-0 απέκλεισε τον Διαγόρα (μετά το 2-0 στο Περιστέρι). Έτσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι αντίπαλος και την Κυριακή και χθες στο Πανθεσσαλικό βρέθηκε ως κατασκοπία ο συνεργάτης του Δώνη Μίοντρακ Μένταν…

Ο Γιώργος Δώνης χθες είχε ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν δυνατά και να μην θεωρήσουν ότι ήταν εύκολο το παιχνίδι. Αυτό έκαναν, έψαξαν εξαρχής το γκολ, απείλησαν με Σαγκανόφσκι (6’, 7’, 31’) και Καραλή (14’) και το πέτυχαν στο 33’ με τον Πολωνό επιθετικό.

Οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο και την επιθετικότητα, απέναντι στον Διαγόρα που πιέστηκε εξαρχής, προσπάθησε στη συνέχεια να ισορροπήσει, ανεπιτυχώς και ουσιαστικά είχε μία, διπλή, ευκαιρία στο 44’ με τους Πουλόπουλο και Ταραχούλσκι.

Με δεδομένο το 1-0, το δεύτερο ημίχρονο φαινόταν ότι θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, όπερ και εγένετο. Ο Ατρόμητος δεν φόρτσαρε, ο Διαγόρας ήθελε πλέον 4 γκολ και έτσι τα 45 λεπτά κύλησαν χωρίς ευκαιρία!

Από τα μέσα του ημιχρόνου ο Πέτρος Ρουτζιέρης έκανε αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς, ο Γιώργος Δώνης τον μιμήθηκε «φρεσκάροντας» τη μεσοεπιθετική λειτουργία και το αδιάφορο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με πολλή βροχή και καθόλου ενδιαφέρον.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ταμπάσης (46′ Τύρελης), Απ. Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (63′ Πεταυράκης), Σπάρταλης, Γκούτμαν, Γεωργίου (63′ Φράγκος), Προβατίδης, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Νάστος, Σαμπού, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας (68′ Μπρίτο), Αναστασάκος (80′ Καμαρά), Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι (63′ Καραγκούνης), Ι. Σκόνδρας, Καραλής.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου