ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μισός Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο για το Κύπελλο

μισός-παναθηναϊκός-στο-αγρίνιο-για-το-742369

Κάτι παραπάνω από ελλιπής θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός σήμερα στις 5.30μ.μ. απέναντι στον Παναιτωλικό και διαιτητής θα είναι ο Μάνος Σκουλάς από την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε την αποστολή με την οποία θα βρεθούν οι «πράσινοι» στο Αγρίνιο για το εξ αναβολής παιχνίδι Κυπέλλου και απ’ αυτήν απουσιάζουν σχεδόν όλοι όσοι βρέθηκαν στην ενδεκάδα του τελευταίου αγώνα με τον ΠΑΣ.

Είτε λόγω τραυματισμών λοιπόν, είτε (κυρίως) λόγω rotation, στην Αθήνα θα μείνουν οι Διούδης, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κάτσε, Μουνιέ και Μπουζούκης. Αναλυτικά η αποστολή του τριφυλλιού: Κότσαρης, Ξενόπουλος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Βέργος, Σέχου, Αποστολάκης, Καμπετσής, Μακέντα.

Μετά τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, ακολουθούν ακόμη δύο παιχνίδια αύριο Τετάρτη. Συγκεκριμένα θα γίνουν τα παιχνίδια, Θύελλα Καμαρίου – Ηρακλής και Πανιώνιος – ΑΕΛ. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξ’ αναβολής αγώνων:

Σήμερα

5.30μ.μ. Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Αύριο

4.30μ.μ. Θύελλα Καμαρίου – Ηρακλής

Γκάμαρης (ΕΠΣ Αθηνών)

5.30μ.μ. Πανιώνιος – ΑΕΛ

Τάσης (ΕΠΣ Ηπείρου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου