ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα με νίκη για τον ΓΣ Αλμυρού

πρεμιέρα-με-νίκη-για-τον-γσ-αλμυρού-743198

Στη μάχη του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ρίχτηκε ο ΓΣ Αλμυρού, στο γήπεδο «Αθανάσιος Ραγάζος», φτάνοντας με ανατροπή στη νίκη 2-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, εκκινώντας νικηφόρα την τρέχουσα σεζόν και παίρνοντας το πρώτο τρίποντο.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10’ με τον Παπαδημητρόπουλο, ωστόσο οι Αλμυριώτες ισοφάρισαν στο 13’ με τον Βανγκέλι και στο 45’ έφτασαν στην ανατροπή με σκόρερ τον Κοντοβά, αποτέλεσμα που παρέμεινε έως το τέλος. Οι Αλμυριώτες είχαν και δοκάρι στο 91’ με το Στουρνάρα, ενώ στο τέλος πανηγύρισαν μαζί με τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στον πρώτο της αγώνα έδρας.

Ολος ο αγώνας το πρώτο μέρος

Μόλις στο δέκατο λεπτό, η ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας αιφνιδίασε τον Γ.Σ. Αλμυρού και άνοιξε το σκορ με τον Παπαδημητρόπουλο που με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σταυράκη, για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να αιφνιδιάστηκαν αρχικά, ωστόσο βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα τρία λεπτά αργότερα, σε μια φάση που ξεκίνησε με τον Δημηνά να βγάζει παράλληλα σέντρα από τα αριστερά και τον Κοντοβά να κάνει την προβολή που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, περνώντας σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων την τελική γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης οι αμυντικοί της Αναγέννησης απομάκρυναν, με την μπάλα να φτάνει στον Βανγκέλι, που από το ύψος της περιοχής με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 17’ ο Τσιώλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τζοβάρας έπιασε την κεφαλιά, που κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κοντοβάς εκτέλεσε φάουλ, με τον Στουρνάρα να παίρνει την κεφαλιά, που κατέληξε στο δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα Αναστασίου.

Από σέντρα του Κοντοβά από τα δεξιά στο 39’ κατέληξε στον Τζοβάρα, που πήρε την κεφαλιά, η οποία πέρασε άουτ, παράλληλα με την εστία Στο 42’, ο Βανγκέλι από αριστερά γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Κοντοβάς δεν βρήκε την μπάλα και ο Τσιώλης έκανε ένα σουτ, που σε κενή εστία, κατέληξε άουτ.

Σέντρα του Μπαρούτα από αριστερά στο 45’ ευνόησε τον Κοντοβά που πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, γράφοντας εντυπωσιακά το 2-1 υπέρ της ομάδας του Αλμυρού. Ετσι, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την ανατροπή και να προηγούνται ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Προσπάθησε για τρίτο τέρμα

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αλμυρού ήταν σαφώς καλύτερη, έχοντας τις ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο τέρμα. Στο 71’, ο Τσιώλης τροφοδότησε τον Κρανά, το πλασέ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Αναστασίου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κρανάς βρήκε τον Τζοβάρα, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Αναγέννησης.

Στο 82’ ο Τσιώλης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Τζοβάρα να πιάνει την κεφαλιά που κατέληξε άουτ, ενώ στο 91’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να δώσουν διαστάσεις θριάμβου.

Η φάση ξεκίνησε με τον Τσιώλη να εκτελεί φάουλ και τον Στουρνάρα να κάνει την προβολή που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αναστασίου. Αυτή ήταν η τελευταία φάση του παιχνιδιού, που ολοκληρώθηκε μέσα σε πανηγυρισμούς από την ομάδα και τους φιλάθλους του Αλμυρού.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-1

Δημοτικό στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος»

Σκόρερ: (13’ Βανγκέλι, 45’ Κοντοβάς – 10’ Παπαδημητρόπουλος)

Διαιτητής: Αγγελος Αγγελάκης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Ανδρέου (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΓΣΑ (Αρσένος): Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας (88’ Κόκκας), Βανγκέλι, Δημηνάς, Τσελεπής (67’ Κρανάς), Στουρνάρας, Τζοβάρας (84’ Τιμπλαλέξης), Τσιώλης, Κοντοβάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Ποντίκας): Αναστασίου, Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος, Δ. Αλεξίου, Τεπεκερίδης, Βαταμίδης, Παπαδημητρόπουλος (78’ Αναγνώπουλος), Λουκάς, Πρίφτι, Καρβούνης(65’ Καραμπίνας), Θ. Αλεξίου (46’ Τζέλλος)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου