ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναμονή για πρωτάθλημα από την ΠΑΕ Βόλος

αναμονή-για-πρωτάθλημα-από-την-παε-βόλ-744550

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ΠΑΕ Βόλος ενώ είναι σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα, έχει παίξει δυο ματς κυπέλλου έχοντας δυο νίκες είδε χθες να αναβάλλεται για μια ακόμη φορά η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, και αναγκαστικά η ομάδα του Χουάν Φεράντο περιμένει παίζοντας σήμερα ένα ακόμη φιλικό ευελπιστώντας να μην αλλάξει και η ημερομηνία έναρξης πρωταθλήματος…

Με ανακοίνωση της χθες η Football League οδήγησε σε αναβολή τόσο το σημερινό Δ.Σ. όσο και την κλήρωση δείχνοντας ,με αυτό τον τρόπο(!) την δυσαρέσκειά της στο ότι «δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ή συζήτηση σχετικά με την παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων».

Κι ενώ από αυτή την εξέλιξη κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για την έναρξη στις 14 Οκτωβρίου, ευτυχώς υπάρχουν οργανωμένες ομάδες που πιέζουν για το κανονικό ξεκίνημα αφού και η ΠΑΕ Βόλος συμπληρώνει 80 μέρες προετοιμασίας!

Αναλυτικά η χθεσινή ανακοίνωση της Football League: «Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE, η οποία είχε ορισθεί για την Παρασκευή 28/09/2018 και ώρα 12:00΄ αναβάλλεται, διότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ή συζήτηση σχετικά με την παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Ομοίως, και για τον ίδιο λόγο, αναβάλλεται και η Κλήρωση του Πρωταθλήματος».

Στην ΠΑΕ Βόλος υπολογίζουν να μην υπάρξει άλλη αλλαγή στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής που αναμένεται στις 14 Οκτώβρη, σήμερα έχει προγραμματίσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ-20 περισσότερο για τους παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή στο τελευταίο ματς κυπέλλου, ενώ η πρόβα τζενεράλε θα γίνει το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου με ομάδα της Football League…

Ο προπονητής Χουάν Φεράντο περιμένει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και ο Λούκας Γκαρσία, ενώ τόσο ο Ενγκουέμ όσο και ο Στέργιος Δημόπουλος που έχοντας τραυματισμό έχασαν το ματς κυπέλλου θα τεθούν στη διάθεση του Ισπανού προπονητή της ΠΑΕ Βόλος

Φιλικό με τον ΠΑΟΚ οι Ακαδημίες της ΠΑΕ Βόλος

Αύριο Σάββατο 29/9 οι ομάδες Κ-8 και Κ-9 των Ακαδημιών της ΠΑΕ Βόλου αντιμετωπίζουν σε φιλικές αναμετρήσεις τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΟΚ. Οι φιλικές αναμετρήσεις των Ακαδημιών της ΠΑΕ Βόλος θα διεξαχθούν στις 12.00 το μεσημέρι στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

Στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος την εκγύμναση των νεαρών αθλητών έχουν αναλάβει οι πτυχιούχοι προπονητές Αθανάσιος Νατσικόπουλος και Κωνσταντίνος Νανόπουλος και λειτουργούν φέτος με τμήματα γεννηθέντων 2009, 2010, 2011, 2012 και θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ θα υπάρχει συνεργασία με κορυφαίες ομάδες για διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου.

Επιπλέον όλα τα παιδιά των ακαδημιών θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Βόλος.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος Αργοναυτών 15, 1ος όροφος (09:00-13:00 και 18:00-20:00).

Τα διαρκείας

Από την ΠΑΕ Βόλος γίνεται γνωστό προς τα μέλη της ομάδας πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ. 24210-27671, 24210-27861).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου