ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράπονα για τις διαιτησίες στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής

παράπονα-για-τις-διαιτησίες-στο-δ-σ-της-459749

Εντονα παράπονα για τους διαιτητές στα γήπεδα της Football League και Football League 2 απασχόλησαν το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Οι παράγοντες των ομάδων μάλιστα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή θεωρούν υπεύθυνο για τις κακές διαιτησίες το μέλος της ΚΕΔ Γιώργο Γιαννόπουλο και ζητούν την αντικατάστασή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League και Football League 2: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ & FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ έγινε συνεκτίμηση απόψεων και θέσεων όλων των μελών του Δ.Σ. για τις μέχρι σήμερα διαιτησίες στα πρωταθλήματα της Β’ & Γ’ Εθνικής.

Με ομόφωνη απόφαση ζητείται από την ΕΠΟ να προβεί σε αντικατάσταση του μέλους της ΚΕΔ κ. Γιώργου Γιαννόπουλου, αρμόδιου για τους ορισμούς διαιτητών της Β’ & Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις μέχρι τώρα λανθασμένες επιλογές διαιτητών και ως εκ τούτου ανεπαρκείς διαιτησίες.

Η αντικατάσταση του κ. Γ. Γιαννόπουλου θεωρείται επιβεβλημένη και ζητείται να γίνει με νέο μέλος εκτός των ήδη υφιστάμενων μελών της ΚΕΔ».

Από εκεί και πέρα επικυρώθηκε η αποχώρηση της Αγίας Παρασκευής και του Κεραυνού Κερατέας από το πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου. Ετσι απομένει να βρεθεί μία ομάδα για να ολοκληρωθεί το πάζλ του υποβιβασμού, για την φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς ήδη Κεραυνός και «Σάντα» έχουν αποχωρήσει. Επιπλέον συζητήθηκε και το θέμα των οδοιπορικών, τα οποία δεν θα κοπούν τελικά από τις ομάδες, οι οποίες γλιτώνουν ακόμη ένα μεγάλο «βάσανο». Οσον αφορά στο μείζον θέμα των μετακινήσεων, η Λίγκα συνεχίζει τη χρηματοδότηση μέχρις ότου ο ΟΠΑΠ αποφασίσει τελεσίδικα για το θέμα. Σε περίπτωση που ο ΟΠΑΠ δεν συνδράμει, τότε τα λεφτά θα παρακρατηθούν από τις τακτικές επιχορηγήσεις των ομάδων.

Συνάντηση των παραγόντων

Σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας έχει προγραμματιστεί το ραντεβού όλων των εκπροσώπων του Nοτίου και Bορείου Ομίλου της Football League 2. Την ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναμένεται να εκπροσωπήσει κανονικά ο Στράτος Γιδόπουλος. Αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τότε ίσως μεταβεί στην γειτονική πόλη κάποιο άλλο μέλος του Δ.Σ.

Αν και ως αρχικό σημείο συνάντησης είχε οριστεί η Θεσσαλονίκη, τελικά αποφασίστηκε να γίνει στην θεσσαλική πόλη, προκειμένου να μοιραστεί η απόσταση. Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί κυρίως για να συζητηθούν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, αλλά και η πρόθεση της διοργανώτριας αρχής να κόψει τα έξοδα των μετακινήσεων.

Αναμένεται σήμερα να συζητηθεί το ενδεχόμενο αποχής των ομάδων από το πρωτάθλημα, ένα σενάριο ωστόσο που στην πράξη φαίνεται πώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, αφού έχει συζητηθεί και στο παρελθόν και υπήρξαν αντιδράσεις. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ίσως να μην υπάρχει καθολική συμμετοχή.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου