ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφησε να εννοηθεί ότι μένει…

αφησε-να-εννοηθεί-ότι-μένει-430958

Χθες ο Απόστολος Χαραλαμπίδης άφηνε να εννοηθεί ότι παραμένει στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο χθες αργά το βράδυ θα ξεκαθάριζε την θέση του και απέναντι στη διοίκηση. Ο Ελληνας τεχνικός θα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Δημήτρη Ιωαννίδη για να ξεκαθαριστεί το θέμα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις του πρώτου, στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, ότι θα αποχωρήσει αν δεν υπάρξει άμεση ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έδειχνε χθες διάθεση να παραμείνει και αναφερόταν με τα καλύτερα λόγια στην ομάδα και τον κόσμο της, αλλά από την άλλη παρουσιάζονταν παράλληλα προβληματισμένος για το γεγονός ότι και αυτή την εβδομάδα δουλεύει για ένα κρίσιμο παιχνίδι χωρίς κλασικό φορ. Το κλίμα έδειχνε θετικό για την παραμονή του, κάτι που αναμενόταν να επιβεβαιωθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και στη χθεσινή βραδινή συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Με δεδομένο το γεγονός ότι και η διοίκηση δεν επιθυμεί νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία που μόνο προβλήματα θα προκαλέσει ξανά στα αποδυτήρια και στο κλίμα της ομάδας, ο κ. Δημήτρης Ιωαννίδης αναμενόταν να μεταφέρει και από την πλευρά της διοίκησης την επιθυμία να συνεχίσει ο Ελληνας τεχνικός στο «τιμόνι».

Εγινε άλλωστε και η μεταγραφή του Πεντρίνιο από πλευράς κυανολεύκων, που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο δεν έχει ενημερωθεί το τεχνικό τιμ, πότε θα μπορέσει να έχει τον παίκτη στη διάθεσή του. Μέχρι να έρθει ο Βραζιλιάνος πάντως και με τραυματία τον Ολιβερ, ο Χαραλαμπίδης «πονοκεφαλιάζει» και προβληματίζεται ψάχνοντας και αυτή την εβδομάδα τις λύσεις για την επίθεση της ομάδας.

Προβλήματα ενόψει Κρανούλας

Τέσσερις απουσίες μετράει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Δόξα Κρανούλας για την Football League 2. Ο Περικλής Μπουσινάκης ταλαιπωρείται από διάταση δικεφάλου και δεν προπονείται, ενώ ο Ολιβερ είναι επίσης τραυματίας, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο γόνατο. Στο απουσιολόγιο βρίσκεται και ο Αντώνης Σωτρίνης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο και η ομάδα στερήθηκε των υπηρεσιών του και στα δυο προηγούμενα ματς. Απών θα είναι επίσης ο Στέλιος Μαϊστρέλλης που έχει συμπληρώσει επτά κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει σε αυτό το ματς την ποινή του και στο παιχνίδι με την Κοζάνη.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι Νάστος και Καρακώστας που εξέτισαν τις ποινές τους και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα της κυανόλευκης ομάδας για την σημαντική αυτή έξοδο.

Ελλείψει σέντερ φορ ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προετοιμάζει εντατικά τον Αντε Ντάνισιτς για να μπορέσει να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης για ακόμα μια αγωνιστική.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου