ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είπε «αντίο» ο Φρέιτας στην Παιανία…

είπε-αντίο-ο-φρέιτας-στην-παιανία-459772

Το αντίο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, χθες το πρωί, ο Κάρλος Φρέιτας. Ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής πέρασε από την Παιανία για τελευταία φορά και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές τονίζοντάς τους να προσπαθήσουν για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Ο Κάρλος Φρέιτας ξεκίνησε δίνοντας ευχές για καλή υγεία στους παίκτες ενόψει συνέχειας στις προσπάθειές τους, λέγοντας: «Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε αυτούς τους μήνες στον Παναθηναϊκό. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο στην προσωπική αλλά και στην ποδοσφαιρική σας ζωή. Εύχομαι να έχετε πάνω απ’ όλα υγεία. Ήμασταν μαζί σε μία μεγάλη, αλλά και δύσκολη προσπάθεια».

Εν συνεχεία ο Πορτογάλος τόνισε αυτά που είπε και μια μέρα πριν στους συμπατριώτες του, κάνοντας λόγο για δύσκολη στιγμή που ήταν στην θέση αυτή.

«Ηρθα σε μία όχι και τόσο κατάλληλη στιγμή για τον σύλλογο. Θέλω να πετύχετε τους στόχους σας. Έχετε άλλωστε τις δυνατότητες να τα καταφέρετε. Το πιστεύω αυτό».

Ο Κάρλος Φρέιτας αφού αποχαιρέτησε έναν, έναν τους παίκτες του «τριφυλλιού» και είχε ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Τζιμπρίλ Σισέ, θα αποχωρήσει από την Αθήνα την Πέμπτη.

Πέμπτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Σισέ

Στην πέμπτη θέση των top σκόρερ της Ευρώπης βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ με 17 τέρματα στο ενεργητικό του.

Ένα γκολ στα τρία τελευταία ματς της Super League έχει πετύχει ο Γάλλος σταρ του Παναθηναϊκού που έχασε πολύτιμο έδαφος σε ότι αφορά την κούρσα για την ανάδειξη του κορυφαίου "κανονιέρη" της Ευρώπης. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση το τελευταίο διάστημα έχει ξεπεράσει κατά δύο γκολ τον Σισέ.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ τον ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι με μόλις ένα γκολ διαφορά. Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος άσος Χουλκ, καθώς έχει σκοράρει στα έξι πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος της Πόρτο!

Ψηλά στη λίστα έχει πλασαριστεί ο Βέλγος στράικερ της Ναϊμέγκεν, Βλέμινξ, ενώ ο Καβάνι κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Νάπολι.

Αναλυτικά οι 10 κορυφαίοι σκόρερ της Ευρώπης

1 – Κριστιάνο Ρονάλντο 22 γκολ (20 αγώνες)

2 – Λιονέλ Μέσι 21 γκολ (18 αγώνες)

3 – Χουλκ 19 γκολ (18 αγώνες)

4 – Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ 19 γκολ (20 αγώνες)

5 – Τζιμπρίλ Σισέ 17 γκολ (18 αγώνες)

6 – Μπιορν Βλέμινξ 17 γκολ (21 αγώνες)

7 – Έντινσον Καβάνι 17 γκολ (22 αγώνες)

8 – Παπίς Σισέ 15 γκολ (18 αγώνες)

9 – Mάριο Γκόμεζ 15 γκολ (19 αγώνες)

10 – Μούσα Σο 15 γκολ (21 αγώνες)

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου