ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και επίσημα στα ερυθρόλευκα ο Ροντρίγκες

και-επίσημα-στα-ερυθρόλευκα-ο-ροντρίγ-459779

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι και επίσημα από χθες ο 22χρονος επιθετικός Γκαμπριέλ Νικόλας Ροντρίγκες. Ο επιθετικός από την Αργεντινή θα φορά τα ερυθρόλευκα μέχρι και το καλοκαίρι του 2012, δίχως όμως αυτό να ανακοινώνεται χθες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε αργά εχθές (προχθές) το βράδυ και ανακοινώνει τη μεταγραφή του GABRIEL NICOLAS RODRIGUEZ με τη μορφή δανεισμού από την BOCA JUNIORS». Ο Ροντρίγκες το ερχόμενο Σάββατο 5 Φεβρουαρίου κλείνει τα 22 χρόνια μιας και έχει γεννηθεί στις 5/2/1989. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Νέμεθ ήταν κοινό μυστικό πως οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού και τελικά αυτός είναι ο Ροντρίγκες. Την χρονιά που πέρασε ο επιθετικός που ανήκει στην αργεντίνικη Μπόκα Τζούνιορς αγωνίστηκε ως δανεικός στην Χιλή όπου με την φανέλα της Νουμπλένσε. Εκεί με τους «Κόκκινους Διαβόλους» είχε 32 εμφανίσεις με 2.141 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα στα 26 από τα 32 παιχνίδια έπαιξε ως βασικός και σε έξι πέρασε ως αλλαγή σημειώνοντας παράλληλα 14 τέρματα όντας ο 7ος σκόρερ της Κατηγορίας.

Με την Μπόκα μάλιστα συμμετείχε και στην προετοιμασία του πρωταθλήματος της Αργεντίνικης Κλαουζούρα που ξεκινά στις 14 Φεβρουαρίου, αφού με την ομάδα της Χιλής έπαιξε ως τις 6/12/10. Πάντως όσοι έχουν δει μέχρι σήμερα τον Ροντρίγκες να αγωνίζεται ισχυρίζονται πως μπορεί να παίξει επίσης ως δεύτερος επιθετικός αλλά και στην κορυφή της επίθεσης όπως αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα της Μπόκα. Η απόκτηση ενός επιθετικού ήταν διακαής πόθος του Σάκη Τσιώλη με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έχει το εύκολο γκολ απέναντι σε σφιχτές άμυνες την ώρα που ο Ολυμπιακός επιτίθεται και δεν έχει την λύση ή τις λύσεις από τον πάγκο. Μέχρι σήμερα το κουπί τραβούσαν οι Μαρτίν και Σολάκης και σίγουρα μετά την απόκτηση των Νέμεθ και Ροντρίγκες οι ερυθρόλευκοι αποκτούν πλουραλισμό στην επίθεση.

Με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος πιστεύεται πως θα «κολλήσει» στο λάτιν κλίμα και την αργεντίνικη παροικία που έχουν δημιουργήσει ήδη οι Αλβαρεζ, Ουμπίντες, Μαρτίν και Μόνχε.

Ο Ροντρίγκες μάλιστα προπονήθηκε χθες με την νέα του ομάδα και γνώρισε τον προπονητή Σάκη Τσιώλη με τον οποίο και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία. Πλέον αναμένεται από την ΕΠΟ η μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή ίσως και σήμερα προκειμένου να μπορέσει να συμπεριληφθεί με την σειρά του στην αποστολή του αυριανού παιχνιδιού και, γιατί όχι, να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Κλήση σε απολογία

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σε απολογία κάλεσε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για αύριο Πέμπτη 03/02/2011 και ώρα 13:00 στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ης Αγωνιστικής. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον ίδιο αγώνα καλείται και ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Εξ άλλου σε απολογία κλήθηκαν οι ΠΑΕ: ΑΕΚ, Αρης, Ατρόμητος, Ηρακλής, Λάρισα, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου