ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμη και για το πρωτάθλημα η ΠΑΕ Βόλος

έτοιμη-και-για-το-πρωτάθλημα-η-παε-βόλο-745100

Σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα περιμένοντας κλήρωση και παίζοντας ένα ακόμη φιλικό είναι η ΠΑΕ Βόλος που έχει παίξει δυο ματς κυπέλλου έχοντας δυο νίκες κι ενώ το επόμενο είναι στο τέλος του άλλου μήνα ευελπιστώντας ως τότε να έχει παίξει και τρία ματς πρωταθλήματος…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ΠΑΕ Βόλος κέρδισε προχθές με 5-1 τον Απόλλωνα Λάρισας και το επόμενο ματς κυπέλλου είναι στη Λαμία στο τέλος Οκτώβρη, ενώ ο εκ των πρωταγωνιστών της προχθεσινής νίκης με τα δύο γκολ, ο Βασίλης Μάντζης μιλώντας χθες στον sporfm 89,5 δήλωσε ότι όλοι στην ομάδα είναι ανυπόμονοι για την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ ο στόχος θα είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι …

Αναφερόμενος στη νίκη με 5-1 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας παραδέχτηκε «ότι μέχρι να γίνει το 2-1, ο αντίπαλος ήταν ακόμη και καλύτερος, αλλά το γκολ από τον Κότο μας έφερε μπροστά και βρήκαμε τον τρόπο να βάλουμε τα υπόλοιπα, φτάνοντας σε εμφατική νίκη» ενώ για τα δικά του γκολ ανέφερε πως το χάρηκε αν και έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες. «Η ομάδα θέλει να κερδίζει κάθε ματς είτε για κύπελλο είτε για πρωτάθλημα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Το ζητούμενο είναι να κερδίζει η ομάδα και έχουμε δείξει ότι έχουμε την ποιότητα να επιτυχαίνουμε τους στόχους ενώ για το τι πιθανότητες πρόκρισης στο κύπελλο που υπάρχουν στον όμιλο Λαμία – ΑΕΚ τόνισε: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Πάμε στη Λαμία να χτυπήσουμε και αυτό το ματς. Είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας, αλλά και στο φιλικό που παίξαμε εκεί ήμασταν καλοί και δεν χάσαμε… ο βασικός μας στόχος είναι πάντως να ξεκινήσουμε τις νίκες στο πρωτάθλημα» .

Ο Βασίλης Μάντζης που πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ ξεκίνησε και φέτος με γκολ έχοντας πετύχει 5 στα φιλικά και 3 στο κύπελλο και χθες το soccerbase.info είχε ιδιαίτερη αναφορά στον επιθετικό της ΠΑΕ Βόλος αναφέροντας τα εξής: «Ο Βασίλης Μάντζης γεννήθηκε στο Γραμματικό και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα του χωριού, τον Ραμνούντα. Μόλις 14 ετών παίζει στην πρώτη ομάδα. Το 2010 πηγαίνει στη Μάχη Μαραθώνα, όπου κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και το 2011 τον αποκτά η Τρίγλια Ραφήνας.

Η δεύτερη σεζόν στην Δ’ Εθνική συνοδεύεται από άνοδο και πολλά γκολ και στα 22 χρόνια του πια ο Βασίλης, που ξεχωρίζει για την εκτελεστική του ικανότητα, μπαίνει στον κόσμο της νέας Γ’ Εθνικής.

Σκοράρει στο ντεμπούτο του για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής στο Αιγάλεω. Βρίσκεται δύο φορές αντίπαλος της ΑΕΚ. Κλείνει τη σεζόν με 12 γκολ, αλλά και τέσσερα κερδισμένα πέναλτι, καθώς η εκρηκτικότητα και η επιτάχυνσή του δεν είναι ελεγχόμενες από τον αντίπαλο.

Αντίστοιχη είναι και η δεύτερη σεζόν, με 10 γκολ. Ωστόσο τα τέσσερα που βάζει εναντίον του Κισσαμικού, δύο σε κάθε παιχνίδι, κάνουν τον Σπύρο Μπαξεβάνο να κινήσει γη και ουρανό να αποκτήσει τον Μάντζη, για να ενισχύσει την κρητική ομάδα στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Βασίλης εγκαταλείπει για πρώτη φορά τα Μεσόγεια και δοκιμάζει στην παραπάνω κατηγορία. Σκοράρει στο ντεμπούτο του στα Τρίκαλα, και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας τελικά, με οκτώ γκολ, τρία περισσότερα από τον δεύτερο Ηλία Βαττή.

Την δεύτερη σεζόν η άφιξη των Μίλιτς, Κίκε Μπούλα και Στογιάνοφ, αυξάνουν τον ανταγωνισμό, ο Βασίλης ξεκινάει λιγότερα παιχνίδια βασικός, πάλι όμως είναι πρώτος σε συμμετοχές σε όλη την ομάδα και κλείνει τη σεζόν με τρία γκολ.

Εκεί έρχεται η πρόταση από τον νεοσύστατο ΝΠΣ Βόλος και κάνει εκπληκτική σεζόν, όπου πέρα από τη συνολική παρουσία της ομάδας και ο ίδιος είναι αποτελεσματικός. Βάζει 16 γκολ σε 23 συμμετοχές, επτά περισσότερα από τον Ηλιόπουλο και οκτώ από τον Πίτου Γκαρσία.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε το ίδιο εντυπωσιακά, καθώς στα δύο πρώτα παιχνίδια Κυπέλλου έχει ήδη τρία γκολ και δύο ασίστ!», ενώ αναφέρονται και οι… αριθμοί του:

13-14 Ραφήνα(Γ) 25 12

14-15 Ραφήνα (Γ) 24 10

15-16 Κισσαμικός (Β) 31 8

16-17 Κισσαμικός (Β) 32 3

17-18 Βόλος ΝΠΣ(Γ) 23 16

18-19 Βόλος ΝΠΣ(Β) κυπ.2 3

ΣΥΝΟΛΟ: 135 συμ., 49 γκολ +14-6 στο κύπελλο

Στην ΠΑΕ Βόλος υπολογίζουν να μην υπάρξει άλλη αλλαγή στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής με το ΔΣ της Football League… να έχει αποφασίσει σέντρα στις 14 Οκτώβρη.

Ετσι η ΠΑΕ Βόλος αύριο έχει προγραμματίσει φιλικό με την Κ-20 περισσότερο για τους παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή προχθές, ενώ η πρόβα τζενεράλε θα γίνει το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου με ομάδα της Football League…

Ο προπονητής Χουάν Φεράντο περιμένει να επιστρέψουν και οι Λούκας Γκαρσία και Στέργιος Δημόπουλος που ανεβάζουν ρυθμούς προερχόμενοι από τραυματισμό.

Φιλικό με τον ΠΑΟΚ οι Ακαδημίες της ΠΑΕ Βόλος

Το ερχόμενο Σάββατο 29/9 οι ομάδες Κ-8 και Κ-9 των Ακαδημιών της ΠΑΕ Βόλου αντιμετωπίζουν σε φιλικές αναμετρήσεις τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΟΚ. Οι φιλικές αναμετρήσεις των Ακαδημιών της ΠΑΕ Βόλος θα διεξαχθούν στις 12.00 το μεσημέρι στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

Στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος την εκγύμναση των νεαρών αθλητών έχουν αναλάβει οι πτυχιούχοι προπονητές Αθανάσιος Νατσικόπουλος και Κωνσταντίνος Νανόπουλος και λειτουργούν φέτος με τμήματα γεννηθέντων 2009, 2010, 2011, 2012 και θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ θα υπάρχει συνεργασία με κορυφαίες ομάδες για διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου.

Επιπλέον όλα τα παιδιά των ακαδημιών θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Βόλος.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος Αργοναυτών 15, 1ος όροφος (09:00-13:00 και 18:00-20:00).

Τα διαρκείας

Από την ΠΑΕ Βόλος γίνεται γνωστό προς τα μέλη της ομάδας πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ. 24210-27671, 24210-27861).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου