ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Στοπ» στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου

στοπ-στον-κόσμο-του-ολυμπιακού-βόλο-745125

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος έχει μπει πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου που έχει πλέον το μυαλό του …στην Κυριακή (30/9) και στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής που θέλει να είναι πρωταγωνιστής ….Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα κάνει πρεμιέρα στην Τσαριτσάνη Λάρισας απέναντι στον Οικονόμο και ενώ ο κόσμος του ετοιμάζονταν να βρεθεί εκεί μαζικά για να πανηγυρίσει το καλό ξεκίνημα ένα στοπ μπαίνει από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας

Ενώ οι Austrian Boys είχαν ανακοινώσει εκδρομή στην Τσαριτσάνη για το ματς της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και λέγονταν ότι στην Θεσσαλική πόλη θα ταξίδευαν τουλάχιστον 3 πούλμαν η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ζήτησε να απαγορευθεί οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών και σήμερα την απαγόρευση θα ανακοινώσει και η Γενική Γραμμάτια Αθλητισμού στην οποία διαβιβάστηκε το αίτημα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που φέτος έχει την πίστη ότι η ομάδα θέλει και μπορεί να αλλάξει κατηγορία, ήθελε να κάνει κόκκινη την Τσαριτσάνη αλλά με το στοπ της αστυνομίας, όλα δείχνουν πως οι φίλαθλοι θα βρουν άλλο τρόπο να βρεθούν δίπλα στην ομάδα….

Αγωνιστικά στην ομάδα του Ολυμπιακού υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για την ετοιμότητα κάποιων παικτών που προέρχονται από τραυματισμό με την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Οικονόμο να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Εκτός από την σίγουρη απουσία του Αντώνη Καμπλιώνη, ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο, άλλη απουσία αφορά τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, ενώ χθες ο Μπάμπης Οικονομόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα σε πιο έντονους ρυθμούς και τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει, αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή του παιχνιδιού με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Επίσης και ο Κώστας Φλίγκος έκανε και αυτός ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο, δύσκολα θα αγωνιστεί την Κυριακή, αν και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ο έμπειρος επιθετικός θα είναι έτοιμος 100% στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών)..

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου