ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζεται για Τσαριτσάνη

ετοιμάζεται-για-τσαριτσάνη-745656

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ερχεται η στιγμή της εκκίνησης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τον Ολυμπιακό Βόλου να βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, ενόψει της πρώτης επίσημης εμφάνισης του την τρέχουσα σεζόν, στην Τσαριτσάνη, απέναντι στον τοπικό Οικονόμο.

Η 1η αγωνιστική του 4ου Ομίλου είναι προγραμματισμένη για τις 4μ.μ. την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να βγάλουν στο χορτάρι, όλα τα θετικά στοιχεία που είχαν δείξει σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας του προηγούμενου διαστήματος, όπου ομολογουμένως ενθουσίασαν.

Χωρίς τον Κώστα Φλίγκο θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον ΑΟ Σελλάνων, ο φορ των ερυθρόλευκων δε θα είναι 100% έτοιμος, ώστε να τεθεί στα πλάνα του Περικλή Αμανατίδη. Αμφίβολοι για το Κυριακάτικο παιχνίδι είναι και οι Μπάμπης Οικονομόπουλος και Γρηγόρης Ευθυμιάδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Οι ερυθρόλευκοι που χθες Τρίτη είχαν ρεπό, θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις από σήμερα Τετάρτη, μπαίνοντας στην τελική ευθεία.

Εκδρομή των Austrian Boys

Εκδρομή στην Τσαριτσάνη ετοιμάζουν οι Austrian Boys και σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Την προσεχή Κυριακή ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας και παράλληλα οι αντίστοιχες οπαδικές δικές μας. Για αυτό και εμείς οργανώνουμε μια μεγάλη εκδρομή, στη ΛΑΡΙΣΣΑ και στο προάστιο την Τσαριτσάνη. Όπως μόνο εμείς ξέρουμε να ντυθεί στα κόκκινα. Συμμέτοχες για τα πούλμαν Τετάρτη-Παρασκευή 7-9μ.μ. στα γραφεία του club.

ΤΙΜΗ: 8 ευρώ

Τηλ. επικοινωνίας: 6981177126».

Σήμερα ο αγιασμός στο μπάσκετ

Σήμερα πραγματοποιείται ο αγιασμός του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με ώρα έναρξης τις 4:30μ.μ. στο ΕΑΚ. Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 γνωστοποιεί ότι σήμερα, στις 4.30μμ θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ ο Αγιασμός του τμήματος Μπάσκετ για την νέα αγωνιστική περίοδο που ως γνωστό η Γυναικεία ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας η δε Ανδρική στην Γ Εθνική Κατηγορία. Επίσης γίνεται γνωστό ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του τμήματος Μπάσκετ του Συλλόγου. Πληροφορίες και εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 8-16 ετών, καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου Λώρη 1 και Ιάσωνος στον 5ο όροφο και στους Ζάκο Σαχίνη τηλέφωνο 6907178800, Ρούμπο Νικόλαο τηλέφωνο 6932371348, Ράμμου Ιωάννα τηλέφωνο 6978189788, Παπαθανασίου Ελένη 6945411031, και Νάνσυ Σχοινά τηλέφωνο 6979202731».

Φιλική νίκη επί των Τιτάνων Παλαμά

Διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό του ΕΑΚ ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με τους Τιτάνες Παλαμά. Στο δεύτερο δυνατό αγωνιστικό τεστ ο Ολυμπιακός νίκησε την αντίστοιχη των Τιτάνων Παλαμά με σκορ 82-71. Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορα συστήματα παιχνιδιού και σχήματα αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ η ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε πολύ καλή προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της περιόδου προετοιμασίας και επικράτησε της αντιπάλου ομάδας του Παλαμά. Η ομάδα παρουσίασε καλή συνοχή και ο αγώνας είχε διακυμάνσεις στο σκορ, με τις δυο ομάδες να αποδεικνύουν ότι θα είναι από τους δυνατούς αντιπάλους στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας αφού ως γνωστό αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο.

Η καλή συνοχή, η αγωνιστικότητα, η αφομοίωση των συστημάτων όπως και η πολύ καλή αγωνιστική διάθεση ήταν τα χαρακτηριστικά της ομάδας.

Σαφώς και τα περιθώρια βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν, καθώς ο υπολειπόμενος χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα αξιοποιηθεί για την βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη.

«Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τους Τιτάνες Παλαμά για την ανταπόκριση τους στην διεξαγωγή του φιλικού αγώνα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Επόμενος φιλικός αγώνας προετοιμασίας θα είναι με την Νίκη Βόλου στο ΕΑΚ την Πέμπτη 27/9 στις 5.30μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09.30-14.30 και 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00-12.00 και 18.00-20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου