ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάνοπλη με Κέρκυρα

πάνοπλη-με-κέρκυρα-745832

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος επιστρέφει και πάλι μετά από τέσσερα χρόνια η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας σήμερα στις 7μ.μ. την ομάδα της Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου, στον οποίο βρίσκονται επίσης Ξάνθη και ΟΦΗ που κοντράρονται 4.30μ.μ.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο θέλουν αναμφίβολα να επαναλάβουν τον θρίαμβο επί της Δόξας Δράμας, φιλοξενώντας ακόμη μία ομάδα της Football League, η οποία θα βρεθεί στον Βόλο έχοντας στις τάξεις της, τον άλλοτε αρχηγό των κυανόλευκων Αγγελο Βέρτζο, αλλά και ακόμη δύο πρώην κυανόλευκους τους Γιώργο Αποστολίδη και Νίκο Αναστασόπουλο.

Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν χθες το πρωί την προετοιμασίας τους και στη συνέχεια ο Φάντζιο Μπούις ανακοίνωσε την 20μελη αποστολή από την οποία απουσιάζουν για ένα ακόμη επίσημο παιχνίδι οι Αλέξανδρος Τσεμπερίδης και Χρήστος Τζιώρας, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Αντίθετα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι επιστρέφει και πάλι ο Γιάννης Ντινιωτάκης.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου για τον αγώνα του Πανθεσσαλικού αποτελείται από τους: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Ερβιστ Μετούσι, Τάσο Καντούτση, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Νίκο Παπαδήμα, Βασίλη Λάιο, Βασίλη Ρόβα, Λόρι Κέρι, Γιώργο Ιορδανίδη, Νέτι Μέτσε, Σταύρο Βουρδάκη, Αγγελο Ματθαίου, Γιάννη Δωματά, Φάμπιο Ταβάρες, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Γιάννη Ντινιωτάκη, Κρίστοφερ Μακενγκό, και Αλέξανδρο Αναστασίου.

Προπονητής των Φαιάκων είναι ο Δημήτρης Σπανός, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Αρης ανέβηκε στη φετινή SuperLeague. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κουτζαβασίλης, Βουτσελάς, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Παναγιωτίδης, Ιωάννου, Nίκιτς, Αναστασόπουλος, Κρητικός Ν., Κρητικός Σ., Βίλα, Κόντος, Βλάχος, Σιατραβάνης, Ινάσιο, Ζορμπάς, Αθανασόπουλος, Αποστολίδης και Γεωργακόπουλος.

Με σύμμαχο τον κόσμο

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις της Νίκης Βόλου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την ομάδα της Κέρκυρας για την 1η Αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και η διοίκηση των κυανόλευκων περιμένει και πάλι βροντερό παρών από τον κόσμο.

Σε ανακοίνωση της η Δ.Ε. αναφέρει σχετικά: «Σήμερα στις 7μ.μ. η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της αγώνα στη 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019. Αντίπαλος μας η ομάδα της Κέρκυρας. Μια αντίπαλος που λογίζεται λόγω της δυναμικής της στα ισχυρά φαβορί για την άνοδο στην Super League.

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 συνεχίζει να εκπροσωπεί το Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο στο θεσμό και θα προσπαθήσει και αυτή τη φορά να σταθεί επάξια απέναντι σε ένα ακόμα πολύ ισχυρό αντίπαλο. Σύμμαχος της και πάλι θα είναι ο πιο δυνατός της παίκτης: Ο ασύγκριτος κόσμος. Αυτός που έδωσε ένα δείγμα την περασμένη Κυριακή για το τι μπορεί να καταφέρει. Αυτός που ξέρει να φτιάχνει την γαλάζια κερκίδα και να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού και σεβασμού σε όλη την Ελλάδα.

Η Ανατολική κερκίδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην έδρα μας, είναι σίγουρο ότι θα ζήσει και πάλι τις στιγμές που αξίζουν σε κάθε νικιώτη και νικιώτισσα. Η ομάδα μας αγωνιστικά έδωσε τα διαπιστευτήρια της και με αρκετή πειστικότητα…

Η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών θα είναι ελεύθερη στην ποδοσφαιρική γιορτή της Μαγνησίας. Οι φίλαθλοι μας είναι σίγουρο ότι θα ανταποκριθούν και σε αυτό το κάλεσμα και όλοι θα είμαστε εκεί. Γιατί το οφείλουμε στην ιστορία μας. Γιατί το οφείλουμε στην ομάδα μας. Γιατί είμαστε μέρος του ονείρου».

Ανακοίνωση – κάλεσμα για τη σημερινή αναμέτρηση απευθύνει και το BlueClub «Π. Ντοκούζης», τονίζοντας σχετικά: «Μετά από το κάλεσμα που έκανε τόσο η ομάδα μας όσο και ο σύνδεσμός μας, για να παραβρεθούμε στον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, είδαμε τον κόσμο να ανταποκρίνεται και όχι μόνο ανταποκρίθηκε, αλλά ήρθε στο γήπεδο διψασμένος, για να δει ένα καλό παιχνίδι, ήρθε στο γήπεδο παθιασμένος για τη Γαλάζια μας αγάπη, ήρθε στο γήπεδο να τραγουδήσει και όχι να γκρινιάξει. Πιστεύουμε πως οι παίκτες μας το ένιωσαν όλο αυτό και μας ικανοποίησαν πλήρως, γιατί τους είδαμε να έχουν πάθος, όρεξη και να μη φοβούνται την ανωτερότητα του αντιπάλου, με αποτέλεσμα να δούμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο και φυσικά να πάρουμε και την πρόκριση στους ομίλους με το γκολ του Μακενγκό. Από εδώ και πέρα εμείς θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτή τη διοργάνωση ως μια γιορτή, όπως κάνει και η διοίκηση, που διατηρεί την ίδια πολιτική στα εισιτήρια, για να έρθει όλος ο κόσμος να χειροκροτήσει την ομάδα και να τραγουδήσει μαζί μας. Σήμερα δεν πρέπει να λείπει κανένας από το γήπεδο. Ολοι εκεί δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα».

BLUECLUB

ΘΥΡΑ 3

«Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ».

Μάνος αντί Γιάντση

Σε αντικατάσταση του δεύτερου βοηθού του σημερινού παιχνιδιού της Νίκης με την Κέρκυρα προχώρησε η ΚΕΔ της ΕΠΟ. Για την ακρίβεια ο κ. Γιάντσης (Ημαθίας) αντικαταστάθηκε από τον κ. Μάνο (Λάρισας). Σημειώνεται πως διαιτητής ορίστηκε ο κ. Πανυτσίδης (Κοζάνης) και βοηθοί του θα είναι πλέον οι κ.κ. Παπαδάκης (Ημαθιας) και Μάνος (Λάρισας). Τέλος, χρέη τέταρτου θα αναλάβει ο κ. Μελτζανίδης (Ημαθίας).

10 ευρώ στην Ανατολική

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 με ανακοίνωση της ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον σημερινό αγώνα ότι:

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της ανατολικής κερκίδας)

Θέσεις VIP: 15€ (10€ για τους κατόχους Καρτών Διαρκείας 2018-2019 με την επίδειξη της Κάρτας)

Είσοδος στο Στάδιο: Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την αποκλειστικά από την Α’ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Η Β’ Πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή. Η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων προσκλήσεων αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 15€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας. Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 5μ.μ.

Προπώληση

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί έως και σήμερα το μεσημέρι στις 1.30μ.μ. από τα παρακάτω σημεία:

•Γραφεία ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 Μαιάνδρου 14.

•ΠΡΟΠΟ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Νο 1 Μαιάνδρου 45 – Έναντι γηπέδου Παντελής Μαγουλάς.

•ΠΡΟΠΟ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Νο 2 Βενιζέλου με Δημοκρατίας Ν. Ιωνία.

•SAGA CAFE Δημητριάδος 43-45 έναντι δημαρχείου, Βόλος.

Το σημερινό πρόγραμμα στον 7ο Όμιλο

Ξάνθη-ΟΦΗ

(4.30μ.μ. Cosmote Sport 2, Ξάνθη Arena)

Νίκη Βόλου-Κέρκυρα

(7μ.μ. Cosmote Sport 2, Πανθεσσαλικό)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου