ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταία στιγμή… Πεντρίνιο

τελευταία-στιγμή-πεντρίνιο-460018

Τον Πέντρο Πάσος Μόουρα Ντα Σίλβα απέκτησε την τελευταία στιγμή η Νίκη Βόλου. Η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με την διοίκηση της ΠΑΕ τα χαρτιά του κατατέθηκαν κανονικά στην ΕΠΟ, ωστόσο λόγω ενός προσωπικού προβλήματος ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να έρθει άμεσα στην Ελλάδα.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης όμως, που ζήτησε ενίσχυση στην επίθεση, αλλιώς δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία, χρειάζεται επιθετικό για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια της Football League 2… Και βάσει των μέχρι χθες δεδομένων κανείς δεν ξέρει την απόφαση που θα πάρει για την συνέχεια και για την παραμονή του στον κυανόλευκο πάγκο. Ολοι εύχονται ο 42χρονος τεχνικός να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και να οδηγήσει τη Νίκη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, καθώς μια νέα αλλαγή στον πάγκο, μόνο κακό θα μπορούσε να προκαλέσει σε μια περίοδο που η ομάδα χρειάζεται την απόλυτη ηρεμία για να συγκεντρωθεί στα αγωνιστικά της καθήκοντα και στους στόχους της.
Η ημέρα έλευσης του Βραζιλιάνου, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, δεν έχει ξεκαθαριστεί και το τεχνικό τιμ αναζητά ξανά τις λύσεις για το ματς στην Κρανούλα κόντρα στην τοπική Δόξα. Ούτε ο λόγος έγινε χθες γνωστός για την καθυστερημένη άφιξη του Πεντρίνιο, όπως αποκαλείται προς συντομία.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο Στράτος Γιδόπουλος αναζητά ακόμα έναν ελεύθερο ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει λύσεις στην επίθεση της ομάδας. Ο Πεντρίνιο υπήρξε διεθνής με την εθνική Βραζιλίας κάτω των 20 ετών. Είναι γεννημένος στις 15 Ιουλίου του 1987 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ. Εχει παίξει επίσης στην Βάσκο Ντα Γκάμα, Βόλτα Ρεντόντα, Ατλέτικο Τσικάντε και Μπανγκού. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Αλ Νασέρ στο Κουβέιτ. Περιμένοντας λοιπόν τον Πεντρίνιο, η διοίκηση της ΠΑΕ αναζητά ακόμα έναν ποδοσφαιριστή.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και η μείωση στους έξι πόντους από την κορυφή, έχει σκορπίσει ξανά ελπίδες στις τάξεις του κυανόλευκου συγκροτήματος. Η ομάδα της Νίκης πραγματοποίησε μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 και να φύγει νικήτρια από το Παντελής Μαγουλάς με σκορ 3-2 ωστόσο αυτό που διαφάνηκε ξεκάθαρα ήταν η έλλειψη επιθετικού. Ναβαρέτε, Τσάγγαρης, Πετράς, Κυπτίου προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά ο Ντάνισιτς πάλευε μόνος του σε μια θέση, αυτή του σέντερ φορ, που δεν γνωρίζει καλά.
Το παιχνίδι αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν για τους κυανόλευκους. Ολοι συγκεντρώνονται στην δύσκολη συνέχεια και στην επικίνδυνη έξοδο στην Κρανούλα. Ακόμα ένας τελικός για τη Νίκη που χρειάζεται το διπλό για να ελπίζει…
 
Συνεδριάζει η διοργανώτρια αρχή
Συνεδριάζει, σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 15.00, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: Αγωνιστικά θέματα: Επικύρωση απόφασης για την αποχώρηση των ομάδων του 1ου ομίλου της Football League 2 Κεραυνός Κερατέας και Αγία Παρασκευή, Αριθμός ομάδων της Football League 2 που υποβιβάζονται από το Νότιο και Βόρειο Ομιλο αντίστοιχα, Αδειοδότηση για συμμετοχή των ομάδων στα play off και για τις ομάδες που θα προβιβαστούν στην Super League απευθείας, Οικονομική επιστασία αγώνων, Ρύθμιση οικονομικών διαφορών για τις μετακινήσεις των ομάδων της Football League, Διάφορα Θέματα.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου