ΤΟΠΙΚΟ

«Άλωσε» την… έδρα του ο Ηρακλής και πέρασε με νίκη από την Σκιάθο

άλωσε-την-έδρα-του-ο-ηρακλής-και-πέρ-746808

Τυπικά γηπεδούχος στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Σκιάθου ήταν ο Ηρακλής Βόλου, φεύγοντας με την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ από το νησί των Σποράδων, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πετρόπουλου, που είχε κερδίσει ο Παπάρας στο 25’. Συγκεκριμένα ο Σαρρής, επί χρόνια αρχηγός της ομάδας της Σκιάθου και πλέον παίκτης του Ηρακλή, κέρδισε την ανατροπή από τον τερματοφύλακα Παπάρα, με την ομάδα του Νίκου Σπυριδάκη να είναι εύστοχη από το σημείο του πέναλτι με τον Πετρόπουλο. Για την ομάδα του Ηρακλή δοκάρι είχε ο Ιμπρα με σουτ στο 66’, ενώ από την άλλη για την ομάδα της Σκιάθου, σημειώθηκε δύο φορές δοκάρι στο 28’, με το σουτ του Τάσσου να σταματά στο οριζόντιο και στη συνέχεια της φάσης κεφαλιά του Χισάι προ κενής εστίας σταμάτησε και πάλι στο οριζόντιο, με τον Βλαχόπουλο να μπλοκάρει και να διατηρεί το μηδέν στην εστία του.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βλαχόπουλος, Δοδοντζίδης, Μάρκος, Μακρής, Δαμάσκος Χρυσάνθης (70’ λ. τρ. Ευαγγέλου), Γκάγκας, Πετρόπουλος, Ίμπρα, Σαρρής (89’ Π. Γκίκας), Ασλάνογλου (92’ Αλ. Γκίκας).

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Νασιάκος, Γ. Γκιαουράκης (46’ Ντ. Πρίφτι), Σταμέλος, Ελ. Πρίφτι (75’ Δ. Γκιαουράκης), Τάσσος, Κρ. Τζελάι (65’ Τσάκα), Χισάι, Μπάμπα, Μανωλιός (80’ Σ. Αϊντίνι).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου