ΤΟΠΙΚΟ

Ο Ρήγας ξεπέρασε χωρίς κόπο το εμπόδιο του Σαρακηνού

ο-ρήγας-ξεπέρασε-χωρίς-κόπο-το-εμπόδιο-746869

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ρήγας Φεραίος που νίκησε τον Σαρακηνό με 2-0 για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ σε ματς που έγινε στο Βοηθητικό του ΕΑΚ το Σάββατο και στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας τον Πύρασο, ενώ η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη θα παίξει στη Σούρπη με τον Αίαντα.

Οι «κυανέρυθροι» του Θανάση Μπίλη, άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Νασιακόπουλου από αριστερά ο Μπόρας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νασιακόπουλος με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής στο 28’, με την μπάλα να «κολλάει» στο δεξί «γάμα» του Γράντα.

Ο Ρήγας δεν επαναπαύθηκε στο 0-2 και προσπάθησε να πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά ο Σέττος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γράντα σε τετ-α-τετ στο 39’. Ο Σέττος είχε ακόμη δυο προσπάθειες στο 47’ και στο 61’, οι οποίες ήταν άστοχες, ενώ στο 65’ ο Ζηρδέλης δοκίμασε την τύχη του με τον Γράντα να λέει «όχι» σε ένα τρίτο τέρμα, όπως και στο 73’ μετά από ενέργεια του Νασιακόπουλου και στη συνέχεια σε κεφαλιά του Γάρου. Από την άλλη για τους ροσονέρι, η ενέργεια του Αντζούρη στο 76’ είδε «στοπ» από τους αμυντικούς που απομάκρυναν σε κόρνερ, ενώ σουτ του Ρουκά ανάγκασε τον Παπαγιάννη να αποκρούσει στο αριστερό του «γάμα».

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ-ΡΗΓΑΣ 0-2

Σκόρερ: (17’ Μπόρας, 28’ Νασιακόπουλος)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Αναστασίου (60΄ Σιγαλάκος), Γιαμαλής, Μοράλες, Καλαμάτας (79’ Β. Ρακής), Τσεκούρας (19’ λ.τρ. Φέζο), Θάνος (46’ Μόσιος), Σιώμος Αντζούρης, Ρουκάς.

ΡΗΓΑΣ: Παπαγιάννης, Γεωργατζής (89’ Τανός), Γούτσιος, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γ. Αλεξίου, Γάρος (82’ Γκάγκας), Μπόρας, Ζηρδέλης (68’ Πάσχος), Νασιακόπουλος (76΄ Τσιαντής) Σέττος.

Ανακοίνωση κατά Θεοχάρη

Ανακοίνωση κατά του διαιτητή Δημήτρη Θεοχάρη εξέδωσε ο Ρήγας Φεραίος μετά το παιχνίδι του Σαββάτου αναφέροντας: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του κ. Θεοχάρη στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Σαρακηνό. Είναι ανεπίτρεπτο για διαιτητή επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ να ανέχεται το πολύ σκληρό παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μας δέχθηκαν αρκετά αντικανονικά μαρκαρίσματα, μένοντας απροστάτευτοι από τον ρέφερι. Θεωρούμε ότι από καθαρή τύχη δεν προέκυψε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Αντίθετα θέλουμε να συγχαρούμε τους δύο βοηθούς κ.κ. Π. Σακκά και Αντωνίου για τις σωστές υποδείξεις τους».

Λ. ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου