ΤΟΠΙΚΟ

Του… κεφαλιού της η Ακρόπολη

του-κεφαλιού-της-η-ακρόπολη-746871

Δύο κατηγορίες χωρίζουν Ακρόπολη και Ενωση Νηλέα – Λεχωνίων με την ομάδα του Σέσκλου να προκρίνεται εύκολα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με σκορ 1-4. Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής Γιάννης Ακτσιαλής, δεν βρίσκονταν στον πάγκο, λόγω πιστοποίησης για το δίπλωμα UEFA A, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πρόβλημα στο γήπεδο των Λεχωνίων.

Το σκορ άνοιξε στο 26ο λεπτό ο Αν. Κολυμήτρας με σουτ εκτός περιοχής και ακολούθησαν τρία τέρματα, όλα με κεφαλιές. Συγκεκριμένα το 0-2 πέτυχε ο Μαυρίδης με κεφαλιά στο 40’ έπειτα από περιπετειώδη κατάληξη της μπάλας, και το 0-3 ο ίδιος παίκτης στο 54’ από σέντρα του Γκατζούνα. Στο 68’ ήταν σειρά του Χάνου να σκοράρει με το κεφάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόκα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75’ με τον Γεωργιάδη να ανατρέπεται από τον Σταμέλο και τον Φιλίππου να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τον σύλλογο του Κυριάκου Κοκκινάκη, που την φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ.

ΛΕΧΩΝΙΑ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ 1-4

Σκόρερ: (75’ Φιλίππου – 26’ Αν. Κολυμήτρας, 40’, 54’ Μαυρίδης, 68’ Χάνος)

ΛΕΧΩΝΙΑ: Ριβάλντο, Ντενίς, Τζιόλας, Στρ. Χατζηκώστας 46’ Γεωργιάδης, Μανούσος, Χρυσοχοΐδης, Φιλίππου, Κατσαμπέκης, Βαγιόπουλος, Ντ. Χατζηκώστας (65’ Ξενάκης).

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Κ. Κολυμήτρας, Παγώνης, Πασιάς (60’ Βλιώρας), Γκατζούνας, Χάνος (70’ Πιτσάβας), Μαυρίδης (60’ Τσαπέρος), Αν. Κολυμήτρας, Κόκας (73’ Αντωνίου), Μερμίγγης, Κουτλούμπασης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου