ΤΟΠΙΚΟ

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι και την πρόκριση η Αγχίαλος

πήρε-το-γειτονικό-ντέρμπι-και-την-πρόκ-746940

Νίκη με 2-3 για την Αγχίαλο απέναντι στις Μικροθήβες για το Κύπελλο ΕΠΣΘ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16’ με πλασέ του Καραγιώργου, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 43’ με σουτ από το ύψος της περιοχής από τον Ρομάριο πραγματοποιώντας. Στο β’ μέρος η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ, έπειτα από αυτογκόλ του Αποστόλου, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει τη σέντρα του Μπερτζέμη και έτσι ήρθε στο 55’ το 1-2.

20 λεπτά μετά ο Καραγιώργος βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 1-3 με πλασέ, αλλά αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-3 στο 85’ με το πλασέ του Χ. Λανάι, ο οποίος είχε ξεκινήσει στο παιχνίδι από τη θέση του τερματοφύλακα.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΣ 2-3

Σκόρερ: (43’ Ρομάριο, 85’ Χ. Λανάι- 16’, 75’ Καραγιώργος, 55’ Αποστόλου)

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χ. Λανάι, Γκόλιας, Αποστόλου, Σκαρλάτος (80’ Νιάκας), Παπαχρήστος (60’ Σ. Αναγνώστου), Α. Λανάι, Α. Βέτσικας, Ι. Βέτσικας, Πέτσης (70’ Τρόμπατζης), Ρομάριο, Νιφόρος (55’ Σκοτεινός).

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Κορέντης, Κουλάκογλου, Μαυρόπουλος, Λάζογλου, Μυλωνάς, Τσέλιος, Μπερτζέμης (75’ Κουτσοκέρας), Τσακόγιας, Απριγιάν (62’ Τριχόπουλος), Καραγιώργος (86’ Αρμάγος), Σγατζής (78’ Μαγγιώρος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου