ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο κόκκινο… το Πανθεσσαλικό!!!

στο-κόκκινο-το-πανθεσσαλικό-460359

Στα κόκκινα θα είναι σήμερα το Πανθεσσαλικό στον αγώνα πρωταθλήματος της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου – Ολυμπιακού Πειραιώς, που θα διεξαχθεί στις 17:15 παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων και αναμένεται και ρεκόρ εισιτηρίων.

Στο Βόλο η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν μεγάλη ειδικά μετά τη μεγάλη επιτυχία της βολιώτικης ομάδας την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, ενώ αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι και οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά θα έχουν θερμή συμπαράσταση από πολλούς οπαδούς τους στο Πανθεσσαλικό στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Πειραιά προμηθεύτηκαν και εξάντλησαν αρχικά 7.500 εισιτήρια και στη συνέχεια εξασφάλισαν ακόμη 2.500, κάτι που σημαίνει ότι στο Πανθεσσσαλικό το απόγευμα θα είναι περίπου 10.000 οπαδοί των Πειραιωτών αλλά και 12.000 Βολιώτες, δημιουργώντας μια ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιά με ανακοίνωσή της χθες ανέφερε ότι τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για τον αγώνα (17:15, Πανθεσσαλικό Στάδιο) εξαντλήθηκαν “Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, να μην έρθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Επίσης από τη βολιώτικη ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι σήμερα ημέρα του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός Πειραιά ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ τα εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αφού τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια θα πωλούνται έως τη 1 μετά το μεσημέρι από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα υπόλοιπα σημεία προπώλησης.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου