ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για την Κυριακή η υποχρέωση του Κυπέλλου

για-την-κυριακή-η-υποχρέωση-του-κυπέλλ-749068

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό ή στο ΕΤΒΑ θα διεξαχθεί το ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΘ μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του τυπικά γηπεδούχου Πηλέα.

Το ματς αυτό για το τοπικό Κύπελλο είναι η πρώτη επίσημη υποχρέωση και θα είναι και το τελευταίο τεστ πριν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τον Ολυμπιακό και πιθανόν δεν θα αγωνιστούν οι παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών… Περιμένοντας το πρωτάθλημα εκτός του Καμπλιώνη που θα επανέλθει τον Οκτώβρη… αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να επανέλθουν ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος για να είναι έτοιμοι στο ματς της πρεμιέρας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης όπως και ο Φλίγκος, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον ΑΟ Σελλάνων και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο πόδι που θα βγάλει σήμερα ή αύριο. Ο Στάθης Ρόκας πάντως ήδη ξεπέρασε το διάστρεμμα ελαφριάς μορφής από την προπόνηση της περασμένης Παρασκευής (δεν έπαιξε στο φιλικό με τη Στυλίδα) και γυμνάζεται κανονικά.

Με την ομάδα του Ολυμπιακού προπονείται δείχνοντας καλά στοιχεία και ο νεαρός τερματοφύλακας Χρήστος Πορής. Πρόκειται για 21χρονο γκολκίπερ, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Πανιωνίου, φόρεσε στη συνέχεια τη φανέλα της Τρίγλιας Ραφήνας, ομάδα Γ’ Εθνικής, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε πάρει μεταγραφή στον Πανσερραϊκό, χωρίς πάντως να αγωνιστεί.

Ο Πορής γεννήθηκε στις 11/1/1997 και θα αποκτηθεί για να αντικαταστήσει τον επίσης νεαρό Αχιλλέα Κωνσταντίνου, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα και ήδη βρίσκεται στο Μπόλτον καθώς πήγε στην Αγγλία για σπουδές και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στις τάξεις τους τον Αστέριο Γιακουμή και τον Κώστα Παλιούρα.

Παρουσίαση τμημάτων υποδομής

Ο Ολυμπιακός Βόλου και το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνουν και προσκαλούν τον κόσμο σε μια ξεχωριστή εκδήλωση – ημερίδα, παρουσίασης των τμημάτων υποδομής του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση. Στη σχετική ανακοίνωση του ΑΣ Ολυμπιακού αναφέρονται τα εξής:

«Τέσσερα αθλήματα που έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αθλήματα που διδάσκονται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου με πολλή αγάπη, εμπειρία, γνώση, μεράκι και πάθος για το κάθε άθλημα ξεχωριστά.

Στόχος των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου είναι να βοηθήσουν τα παιδιά , έτσι ώστε πρώτα να γίνουν αξιόλογοι άνθρωποι και στη συνέχεια να γίνουν καλοί αθλητές.

Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού θα παρουσιάσουν ο καθένας ξεχωριστά το δικό του τμήμα, με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για το άθλημα που εκπροσωπούν και που αφορούν, όχι μόνο στους αθλητές των ακαδημιών, αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας μας.

Τα τμήματα υποδομής θα παρουσιάσουν οι προπονητές:

κ. Σταύρος Σταμπουλής, προπονητής των τμημάτων υποδομής του ποδοσφαίρου,

κ. Παναγιώτης Γκουγκουτούδης προπονητής της αντρικής ομάδας μπάσκετ που φέτος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία,

κ. Μαρίνος Κουτσογιάννης, προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και ο

κ. Γρηγόρης Μαντάς, προπονητής κολύμβησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους με εξειδικευμένες εισηγήσεις ο προπονητής της αντρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου καθώς και ο προπονητής μπάσκετ κ. Κωνσταντίνος Κουρκούμπας.

Η βραδιά θα κλείσει με την κλήρωση για μια υποτροφία 50% στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν τις αιτήσεις του διαγωνισμού και κατά τη διάρκεια την εκδήλωσης).

Καλεσμένοι στην εκδήλωση είναι όλοι οι αθλητές των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας και οι γονείς τους, σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ καθώς και φίλαθλοι της ομάδας μας που θέλουν να ενημερωθούν για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και τα τμήματα σπουδών του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν γευστικά η Pizza Fan, η ΕΨΑ καθώς και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» τους οποίες ευχαριστούμε.

Ολυμπιακός Βόλου για Πάντα!!».

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Εγγραφές στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ήδη άρχισαν οι προπονήσεις. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά. Έλα κι εσύ να γίνεις μέλος στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ. Έλα να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος δίπλα σε έμπειρους προπονητές Α’ κατηγορίας και να νιώσεις τη χαρά του αθλητισμού. Έλα να πάρεις μέρος σε ταξίδια, σε καμπ, σε τουρνουά, σε αθλητικές εκδηλώσεις… Οι προπονήσεις ξεκίνησαν, οι εγγραφές συνεχίζονται. Πληροφορίες και εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 8-16 ετών, καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου Λώρη 1 και Ιάσωνος στον 5ο όροφο και στους Ζάκο Σαχίνη τηλέφωνο 6907178800, Ρούμπο Νικόλαο τηλέφωνο 6932371348, Ράμμου Ιωάννα τηλέφωνο 6978189788, Παπαθανασίου Ελένη 6945411031».

Και τμήμα τζούντο

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε ότι το τμήμα τζούντο του συλλόγου έχει εγγραφεί και έχει γίνει επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Έτσι ένα ακόμη τμήμα τίθεται στην διάθεση της νεολαίας της περιοχής μας για άθληση και μύηση σε αυτό το υπέροχο ολυμπιακό άθλημα. Για εγγραφές και πληροφορίες τηλέφωνο επικοινωνίας 6996133607».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου