ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνη διέξοδος η νίκη

μόνη-διέξοδος-η-νίκη-460634

Με βασικές απουσίες θα παραταχθεί σήμερα στις 3 μ.μ. η Νίκη στο Παντελής Μαγουλάς για το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας που υπάγεται στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Football League 2. Οι κυανόλευκοι όμως δεν ψάχνουν για δικαιολογίες και ούτε στέκονται στα προβλήματα. Γνωρίζουν ότι η μεταγραφική ενίσχυση σε θέσεις που πονάει η ομάδα έχει καθυστερήσει και θα παραταχθούν ξανά με μισό επιθετικό, αντιμετωπίζουν κι άλλα αγωνιστικά προβλήματα λόγω τιμωριών και απουσιών, όμως από κει και πέρα παραδέχονται ότι η μόνη διέξοδος για την ομάδα είναι η νίκη.

Δύο αγωνιστικές μακριά από τις νίκες παραμένουν οι κυανόλευκοι, που απομακρύνθηκαν στους οκτώ βαθμούς από την κορυφή και στους πέντε από τη δεύτερη και τρίτη θέση και σήμερα χρειάζονται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Το σημερινό ματς είναι τελικός. Σε άλλη περίπτωση μπαίνει «ταφόπλακα» στα όνειρά τους για άνοδο… Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και κανένα απολύτως περιθώριο δεν υπάρχει στο σημερινό ματς για άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.

Η Ηράκλεια έρχεται με σκοπό να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και οι γηπεδούχοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια άμυνα κλειστή, όπως αυτή του Αετού Σκύδρας, την οποία πρέπει πάση θυσία να διασπάσουν και να σκοράρουν. Στα δυο τελευταία ματς η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα, κάτι που αποδεικνύει αναμφίβολα ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση στην γραμμή «κρούσης».

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς στους τραυματίες Σωτρίνη και Ολιβερ (που τελικά δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του στο γόνατο και θα παραμείνει στην ομάδα), καθώς και στους τιμωρημένους Νάστο και Καρακώστα. Η ενδεκάδα λοιπόν θα περιλαμβάνει τουλάχιστον δυο αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση στην Μυτιλήνη. Υπάρχουν πάντως σκέψεις να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ακόμα και ο νεαρός Κυπτίου, αφού ο Ντάνισιτς ναι μεν συμπεριελήφθη στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα και νιώθει ενοχλήσεις.

Σε μια παράταξη 4-3-3 ο Τάσσος θα υπερασπιστεί την εστία. Στην τετράδα της άμυνας, Παπαδήμας και Μαϊστρέλλης θα καλύψουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και οι Τσικνίδης και Τσερκέζος θα αγωνιστούν στο αριστερό και δεξί άκρο αντίστοιχα. Καλαμιώτης και Πετράς θα πάρουν θέση στα χαφ, ο Τσάγγαρης θα αγωνιστεί πίσω από τον προωθημένο Κυπτίου και οι Μπουσινάκης και Στουρνάρας θα καλύψουν τις δυο πλευρές.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ελληνας τεχνικός αποτελείται από τους εξείς ποδοσφαιριστές: Τάσσος, Μπαϊμάκης, Τσερκέζος, Τσικνίδης, Μαϊστρέλλης, Παπαδήμας, Πετράς, Καλαμιώτης, Στουρνάρας, Μπουσινάκης, Τσάγγαρης, Κυπτίου, Ντάνισιτς, Βλαχοκυριάκος, Χρυσοχοΐδης, Ναβαρέτε, Αργύρης, Βλάχος.

Ο Χρήστος Ανδρονικίδης από τον Πειραιά θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Μάριος Σταμάτης επίσης από τον Πειραιά και ο Ευθύμιος Κουρέντας από τα Τρίκαλα. Τέταρτος θα είναι ο Τρικαλινός Κωνσταντίνος Μανάσης.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας

Στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου της τρίτης κατηγορίας βρίσκεται ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, που θέτει ως στόχο την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής του. Εκτός έδρας οι σημερινοί φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους, αφού έχουν απολογισμό τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Εφυγαν με τον βαθμό από Τύρναβο, Ναύπακτο και Σκύδρα και το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και σήμερα στο Παντελής Μαγουλάς. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες του ομίλου έχοντας δεχτεί 23 γκολ, αλλά παράλληλα και μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις και συγκεκριμένα την δεύτερη καλύτερη μετά από αυτή του Φωκικού με 25 γκολ.

Football League 2 – 20η Αγωνιστική

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Μ. ΑΛ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

Γήπεδο: Παντελής Μαγούλας

Ωρα: 15.00

1.ΤΑΣΣΟΣ 1.ΤΑΡΑΤΣΟΥΔΗΣ

4.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ 3.ΝΙΡΛΑΣ

55.ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗΣ 4.ΚΥΡΟΥ

77.ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ 5.ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ

3.ΤΣΙΚΝΙΔΗΣ 24.ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ

2.ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ 27.ΖΙΑΜΠΑΡΗΣ

14.ΠΕΤΡΑΣ 32.ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ

72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ 25.ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ

30.ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ 28.ΓΑΪΔΑΡΤΖΗΣ

10.ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ 9.ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ

17.ΚΥΠΤΙΟΥ 18.ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ

Προπονητές

Απ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Γ. ΜΑΡΑΝΤΑΣ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου