ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοι στο Βόλο… να είναι Βόλος

ολοι-στο-βόλο-να-είναι-βόλος-460669

Στον δανεισμό του Νέμεθ, στο νέο Δ.Σ., στα έξοδα προς το δημόσιο που έχουν γίνει τα τρία χρόνια που είναι στο Βόλο για να γίνει υγιής η ΠΑΕ, για τη συμβολή όλων των μελών του Δ.Σ., για την πολιτική να δίνονται εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, για την αλλαγή επιπέδου της ομάδας και για το ότι πρέπει όλοι στο Βόλο να είναι Βόλος και να μην υπάρχουν σύνδεσμοι φίλαθλων άλλων ομάδων αναφέρθηκε στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου χθες ο Αχιλλέας Μπέος, που επανήλθε ο ίδιος στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ…

Ο Αχιλλέας Μπέος ευχαρίστησε όσους ήταν στο Συμβούλιο και αποχώρησαν λόγω φόρτου εργασίας, λέγοντας ότι όλοι όσοι προσέφεραν παραμένουν στη οικογένεια του Ολυμπιακού, ενώ το νέο Δ.Σ. εκτός του ιδίου στη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου απαρτίζουν οι

κκ Αθανάσιος Κανελλόπουλος και Γιώργος Τόρης, από τους οποίους ο πρώτος είναι εκπρόσωπος στη Super League, ενώ ο Γιώργος Τόρης με το Γιώργο Βαρούτσικο είναι υπεύθυνοι για τη οργάνωση και λειτουργία των γραφείων. Ο Μάνος Κρατήρας υπεύθυνος του Εμπορικού Τμήματος, ο Γιώργος Κουτρούμπας υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων όσον αφορά στους θεσμικούς παράγοντες, ο Γιάννης Μπέης υπεύθυνος εκδηλώσεων της ΠΑΕ. Ο Γιώργος Πράττος είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ φιλάθλων και διοίκησης, αλλά θα επιλύει και τυχόν προβλήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ ο Ιάσων Χατζής είναι ο υπεύθυνος για τις ακαδημίες, που αποτελούν ένα τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου το οποίο θα αναβαθμιστεί πλήρως. Τέλος, είπε ο κ. Μπέος, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, σε έναν άνθρωπο που είναι πάντα κοντά στην ομάδα, και που προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, στον Γιώργο Αθανασάκη.

Επίσης σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω το Γιώργο Τόρη που είχε την τιμή, αλλά μας έκανε και την τιμή, να είναι πρόεδρος της ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα.

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στο τι πλήρωσε η ΠΑΕ, Εφορία και δημόσιες υπηρεσίες για να είναι σήμερα υγιής: «Το 2008 πλήρωσε 240.620 ευρώ, το 2009 πλήρωσε 264.000 και το 2010, 271.496 ευρώ, ενώ 86,165 και 95.000 ευρώ αποδόθηκαν σε ΙΚΑ και ρυθμίσεις και στο σύνολο η ΠΑΕ αυτά τα τρία χρόνια πλήρωσε 1.157.000 ευρώ».

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην υπόθεση με τα εισιτήρια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ λέγοντας: “Οι συνεργάτες μου και εγώ παίρνουμε αποφάσεις πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Εγώ διοικώ και δεν συνδιοικώ. Δεν ευθύνομαι εγώ αν υπάρχουν στην πόλη σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Άρη. Εμείς από την αρχή της περιόδου αποφασίσαμε ότι το συγκεκριμένο πέταλο στο Πανθεσσαλικό προορίζεται αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους, είτε έρθουν 50, είτε έρθουν 5.000. Αν δεν είχαμε δώσει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσαν οι οργανωμένοι της ομάδας να αγοράσουν με βολιώτικες ταυτότητες πολλά εισιτήρια. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να έρθουν στον αγώνα 2.000 Παοκτζήδες, να εισχωρήσουν μέσα στις κερκίδες των δικών μας οπαδών και σε περίπτωση επεισοδίων να τιμωρούνταν η δική μας ομάδα».

Μετά από αυτό ο Αχ. Μπέος τόνισε πως δεν θα υπάρχει σύνδεσμος άλλης ομάδας του χρόνου στο Βόλο. «Σας υπόσχομαι ότι του χρόνου στο Βόλο δεν θα υπάρχει σύνδεσμος άλλης ομάδας

είτε με νόμιμο τρόπο με την βοήθεια της εισαγγελίας και της αστυνομίας, είτε χωρίς αυτή οι σύνδεσμοι των άλλων ομάδων στον Βόλο πρέπει να κλείσουν. Αν θέλουν κάποιοι να υποστηρίζουν τον ΠΑΟ, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Πειραιά ας μετακομίσουν στην Αθήνα ή να τους υποστηρίζουν από το σπίτι τους”.

“Πήραμε μία ομάδα από το ναδίρ και τη φτάσαμε στο ζενίθ. Τώρα που ήμουν στην Αμερική, περπατούσα στη Βοστώνη και με σταματούσαν στο δρόμο Έλληνες, φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, του Άρη, άλλων ομάδων και μου έλεγαν ότι όταν παίζει η ομάδα μας παρακολουθούν όλοι τον Ολυμπιακό Βόλου, διότι έχουν πάθει πλάκα με το ποδόσφαιρο που παίζει. Αυτό με κάνει να νιώθω περήφανος, με ανατριχιάζει, είναι κάτι που δεν το έζησα ούτε στον Πανιώνιο. Εμείς δημιουργούμε καινούργιους και υγιείς φιλάθλους. Ο Ολυμπιακός Βόλου του χρόνου θα παίζει το ίδιο και καλύτερο ποδόσφαιρο, γιατί χρειάζεται χρόνος για να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα με εμπειρία. Η ομάδα μας παίρνει συγχαρητήρια στον τομέα της οργάνωσης, στον εμπορικό τομέα, ενώ με το ποδόσφαιρο που αποδίδει συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς ομάδες.” ανέφερε ο Αχ. Μπέος που ζήτησε από τον κόσμο να συμβάλλει στο να γράψει η ομάδα ιστορία:

“Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει όμως να αποκτήσει την ταυτότητα του, τη δική του προσωπικότητα και αυτά θα έρθουν με την εμπειρία. Ελπίζουμε ότι μετά από 2-3 χρόνια θα έρθει για μας και η έξοδος στην Ευρώπη. Αν αυτός ο χρόνος δεν είναι ο τρίτος αλλά ο φετινός, δεν θα πούμε όχι. Θέλω ο κόσμος να αγκαλιάσει τον Ολυμπιακό Βόλου, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του κυπέλλου της Πέμπτης. Μην ξεγελιέστε από το 0-2 στην Κέρκυρα, διότι υπάρχει ένας ακόμη αγώνας. Ας ελπίσουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα πάει στον ημιτελικό, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στην ιστορία της ομάδας. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα με τον πρώτο αγώνα με τον Ατρόμητο, η ομάδα θα πρέπει να έχει στο Βόλο τον κόσμο στο πλευρό της. Ελάτε λοιπόν και γεμίστε το Πανθεσσαλικό. Ελάτε να γράψουμε ιστορία στην πόλη με εισιτήρια των 5,10 και 15. Ελάτε να γράψουμε ιστορία και να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου