ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γεμάτο αύριο το Πανθεσσαλικό

γεμάτο-αύριο-το-πανθεσσαλικό-460716

Με το Πανθεσσαλικό Στάδιο γεμάτο θα αγωνισθεί αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα σε αυτόν του Πειραιά, αφού τα εισιτήρια φαίνεται να εξαντλούνται. Από τον Ολυμπιακό Βόλου ανακοινώθηκε πως αύριο, ημέρα του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός Πειραιά, δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και πως τα εναπομείναντα 1.500 εισιτήρια θα πωλούνται έως τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα υπόλοιπα σημεία προπώλησης.
Από την πλευρά των Πειραιωτών ανακοινώθηκε πως εξαντλήθηκαν τα 7.500 εισιτήρια αλλά τελικά πήρε άλλα 2.500 εισιτήρια, κάτι που σημαίνει ότι αύριο θα υπάρχουνε τουλάχιστον 20.000 φίλαθλοι
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός, για τα ακόλουθα:
• Την ημέρα του αγώνα οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 15:00.
 • Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Πανθεσσαλικού, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.
 • Η πρόσβαση και η είσοδος στο στάδιο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν εισιτήριο ή θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών θα απαγορεύεται.
 • Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.
• Τέλος, την ημέρα του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
Τα εναπομείναντα 1500 εισιτήρια θα πωλούνται έως τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα υπόλοιπα σημεία προπώλησης.
Στα αγωνιστικά σήμερα είναι το τελευταίο χαλάρωμα για τη βολιώτικη ομάδα και πριν αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει ΟΣΦΠ θα αποφασισθεί η παρουσία του Χαβιέ Ουμπίντες που είναι σημαντική, αλλά ο Σάκης Τσιώλης δεν θα ρισκάρει αν δεν είναι έτοιμος ο Αργεντίνος.
Σίγουρα πάντως αύριο απουσιάζουν οι Χαλιφά Σανκαρέ και Γιάννης Ζαραδούκας λόγω τιμωρίας, αλλά και ο Νίκος Ψυχογιός λόγω τραυματισμού.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου