ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ετοιμότητα… με σοβαρότητα στο ξεκίνημα

σε-ετοιμότητα-με-σοβαρότητα-στο-ξεκί-752569

Ένα ακόμη φιλικό από αυτά που αποτελούν «κριτήριο ετοιμότητας» για το πρωτάθλημα που ξεκινά στο τέλος του μήνα έχει προγραμματίσει και για αύριο Ολυμπιακός Βόλου που θα κληθεί να δείξει και πάλι την ανωτερότητά του όπως προχθές στην Καρδίτσα με τον ΑΟ Σελλάνων και το Σάββατο 15/9 επίσης εκτός έδρας, με τη Στυλίδα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Προχθές ο Ολυμπιακός ήταν καλός βρήκε τον τρόπο να φτάσει στη νίκη άλλα η ομάδα παίζοντας και μαθαίνοντας τις συνθήκες πρωταθλήματος, είχε μια «απώλεια» με τον Κώστα Φλίγκο να τραυματίζεται στην αρχή του αγώνα και να μένει εκτός, πιθανόν για ένα δεκαήμερο.

Στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Α.Ο. Σελλάνων στο γήπεδο των Καλογριανών ο τραυματισμός του Κώστα Φλίγκου ήρθε μόλις στο 2ο λεπτό με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να δέχεται ένα σκληρό μαρκάρισμα και να χτυπά στην ποδοκνημική και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας. Ο Φλίγκος έβγαλε ακτινογραφία, η οποία δεν έδειξε κάποιο σπάσιμο, το τραύμα είναι επιφανειακό και ευτυχώς για τον έμπειρο επιθετικό γλίτωσε τα χειρότερα. Του τοποθετήθηκαν τέσσερα ράμματα και θα λείψει για 10 μέρες πιστεύοντας να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος που ξεκινά 30 Σεπτεμβρίου ενώ ήδη οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν και τη σειρά που θα αντιμετωπίσουν κάθε ομάδα…

Ο Ολυμπιακός έχει ένα καλό πρόγραμμα για ξεκίνημα αν και όπως και πέρσι ξεκινά εκτός έδρας (πέρσι στο Καρπενήσι, φέτος στην Τσαριτσάνη), ενώ όπως και πέρσι έτσι και φέτος στην τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον ΓΣ Αλμυρού.

Στον Ολυμπιακό απαιτείται σοβαρότητα σε όλα τα ματς αφού δύσκολα ξεχνιέται το περσινό ξεκίνημα με ήττα από το Βελούχι! Είναι χαρακτηριστικό όμως ότι ο Ολυμπιακός Βόλου στις 7 πρώτες αγωνιστικές μόνο μια φορά θα βγει εκτός Μαγνησίας καθώς μετά την πρεμιέρα στην Τσαριτσάνη έχει δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, με Μετέωρα και Πιερικό, αντίστοιχα, στην 4η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Θησέα εκτός έδρας ενώ την 5η θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Στυλίδας στο Πανθεσσαλικό όπου θα παίξει και στην 6η αγωνιστική φιλοξενούμενος από τη Νίκη Βόλου και την 7η θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Έτσι μετά την έξοδο της πρεμιέρας 30/9 θα παίξει εκτός Μαγνησίας στις 18 Νοεμβρίου όταν θα παίξει στην Ιτέα!

Ζητούμενο είναι ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμά του και να βλέπει όλα τα ματς με σοβαρότητα και κυρίως να μην παρατηρούνται φαινόμενα χαλαρότητας που δίνουν την εικόνα ομάδας που κάνει τα εύκολα δύσκολα!

Ο Ολυμπιακός πάντως στα ματς με ομάδες Σούπερ Λίγκα με Άρη και Λάρισα που ήταν καλός μπορεί να μη σκόραρε δημιούργησε όμως φάσεις που ίσως ομάδες της Γ΄ Εθνικής δεν θα έχουν αυτή την καλή αμυντική λειτουργία και εμπειρία να κρατούν ανέπαφη την εστία τους, ενώ θετικό είναι ότι κόντρα στις ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών οι ερυθρόλευκοι δεν τις «επέτρεψαν» να κάνουν ευκαιρίες! Στο τελευταίο όμως φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός ενώ θα μπορούσε περισσότερα γκολ «κόλλησε» στο κάτι παραπάνω!

Τώρα για το αυριανό ματς εκτός του Φλίγκου και του Καμπλιώνη πιθανόν θα προφυλαχτεί πάλι ο Μπάμπης Οικονομόπουλος ενώ αν είναι έτοιμος θα επανέλθει ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου