Διακρίσεις του ΕΟΣ στην αναρρίχηση

Τελευταία ενημέρωση: 2018-09-14, 14:36:07
Διακρίσεις του ΕΟΣ στην αναρρίχηση

Στην Προσοτσάνη και την Κομοτηνή για το 19ο κύπελλο Bouldering και το 10ο κύπελλο Ανάπτυξης νέων αγωνιστικής αναρρίχησης, ταξίδεψε ο Ε.Ο.Σ. Βόλου το τριήμερο 7-8-9/9/2018, όπου συμμετείχε με 13 αθλητές, στους τελευταίους αγώνες για το 2018, και γύρισε με πολλές διακρίσεις στις αποσκευές του, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια επιτυχημένη χρονιά.

Παράλληλα με το ελληνικό πρωτάθλημα Bouldering διεξήχθη και το Βαλκανικό με συμμετοχές αθλητών από Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία και Σκόπια. Όλοι οι αθλητές του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε δύο απαιτητικά αγωνίσματα το Boulder και τη Δυσκολία.

Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών είναι οι εξής:

Γεροβασίλη  Όλγα ( κατηγορία Ζ νέες) τρία χρυσά μετάλλια και δύο κύπελλα , 1η θέση  στο ελληνικό πρωτάθλημα Boulder, 1η θέση στο κύπελλο Ανάπτυξης, 1η θέση στο σύνολο δυσκολία.

Γεροβασίλη Άννα ( κατηγορία Ε Νέες) δύο ασημένια μετάλλια και ένα χάλκινο, δεύτερη θέση στο κύπελλο Ανάπτυξης,δεύτερη θέση στο σύνολο δυσκολία, τρίτη θέση στο βαλκανικό Boulder).

Τσιάρας Βασίλης ( κατηγορία Δ Νέοι) ασημένιο μετάλλιο στο Ελληνικό πρωτάθλημα Boulder.

Χατζόπουλος Αχιλλέας ( κατηγορία Β Νέοι)  χάλκινο μετάλλιο στο σύνολο δυσκολία.

Τζώρτζη Όλγα ( κατηγορία Ε Νέες) χάλκινο μετάλλιο στο Ελληνικό πρωτάθλημα Boulder.

Λημναίος Ορέστης (κατηγορία Ζ Νέοι) δύο χάλκινα μετάλλια στο σύνολο δυσκολία και στο Ελληνικό πρωτάθλημα Boulder.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι:

Κουθουρίδου Άννα Ρόουζ, Βογιατζή Κυβέλη,  Καρκατσέλη Μαρία,Γλιάτης Βασίλης, Καραμανιώλας Ιωνας, Καραμανιώλας Χάρης, Μαγγίτσης Απόστολος που και στα δύο αγωνίσματα είχαν εξαιρετική παρουσία.

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και ιδιαίτερα στον προπονητή Νίκο Μαγγίτση που με επιμονή και υπομονή κρατά την ομάδα του συλλόγου ψηλά.

Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με την ελπίδα για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Οι προπονήσεις έχουν είδη ξεκινήσει στο κλειστό γυμναστήριο «Αδαμόπουλου»».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=