ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ρόβας: Αν δεν υπήρχε η Νίκη δεν θα ξαναέπαιζα ποδόσφαιρο

ρόβας-αν-δεν-υπήρχε-η-νίκη-δεν-θα-ξαναέ-754157

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής αποτελεί ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος από το περασμένο Σάββατο φορά και επίσημα τα κυανόλευκα της Νίκης Βόλου.

Συνέντευξη στον ΦΟΙΒΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο πολύπειρος μέσος, που έχει πανηγυρίσει συνολικά επτά ανόδους στην καριέρα του, λίγο έλειψε να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και για τον λόγο αυτό μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, όπου πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Ο 34χρονος πρώην άσος της ΑΕΚ και του Αρη, τους οποίους βοήθησε σε άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Football League, έπαιξε πέρυσι με τον Αστέρα Αμαλιάδας, απ’ όπου όμως… όπως αποκαλύπτει δεν του έδιναν το δελτίο του: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Ιμεράι, γιατί χωρίς τον πρόεδρο, αρχικά δεν θα μπορούσα να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, γιατί… θα μου το κόβανε από τον προηγούμενο σύλλογο (σ.σ. Αστέρα Αμαλιάδας)» και προσθέτει: «Οι άνθρωποι της Νίκης έδειξαν πόσο με θέλουν. Κινήθηκαν σωστά και πήρανε το δελτίο μου και από την πλευρά μου είμαι πολύ ευχαριστημένος, αυτές τις μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα. Είναι πάρα πολύ νωρίς, αφού είμαι πίσω αγωνιστικά και το ξέρω, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή, γιατί αξίζει πραγματικά να βρίσκεται σε άλλη κατηγορία. Η δουλειά που γίνεται είναι επαγγελματική. Υπομονή και όλα θα πάνε καλά».

Για τις ανόδους που έχει κερδίσει με Αρη και ΑΕΚ και για το τι χρειάζεται η Νίκη προκειμένου να αλλάξει κατηγορία σχολίασε: «Αυτό που έχω μάθει με όλες τις ομάδες που έπαιξα και έκαναν πρωταθλητισμό, είναι να παίζεις ποδόσφαιρο και να ζητάς τη νίκη. Να κάνεις πολλές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Υπάρχουν και μέρες που δεν θα είμαστε καλά, αλλά είμαστε άνθρωποι και προσπαθούμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο».

Για τις μάχες με τον συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου: «Είναι ένα ντέρμπι και τίποτα παραπάνω. Εμείς θα κοιτάξουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ώστε να βρεθούμε πιο κοντά στην άνοδο».

Κυριακή στις 6.30μ.μ.

Θετική στο αίτημα της Νίκης Βόλου και μετά τη συγκατάθεση και της Δόξας Δράμας ήταν η ΕΠΟ και έτσι η κυριακάτικη αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, το οποίο θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote TV. Το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται με την τρίτη φάση το Σαββατοκύριακο. Το αναλυτικό πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/09/2018

16:00 Kιθαιρών-Ηρόδοτος

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/09/2018

16:30 Ερμής Αμ.-Εργοτέλης

16:30 Εθνικός-Ηρακλής

16:30 Θύελλα Κ.-Σπάρτη

16:30 Τηλυκράτης-Αήττητος Σπ.

16:30 Αντίμαχος ή Αιολικός-Βόλος

16:30 Θεσπρωτός-Απόλλων Λ.

16:30 ΑΟ Καρδίας-Απόλλων Π.

16:30 Κόρινθος-Παναχαϊκή

16:30 Ιεράπετρα-Καραϊσκάκης ΑΕ

16:30 Απόλλων Παρ.-Αιγινιακός

16:30 Ερμιονίδα-Κισσαμικός

16:30 ΑΣ Γιαννιτσά-Τρίκαλα

18:30 Άρης Αβάτου-Πλατανιάς

18:30 Νίκη Βόλου-Δόξα Δράμας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου