ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικά «κριτήριο» ετοιμότητας

φιλικά-κριτήριο-ετοιμότητας-754363

Δύο φιλικά που θα αποτελέσουν «κριτήριο ετοιμότητας» για το πρωτάθλημα που ξεκινά στο τέλος του μήνα έχει προγραμματίσει αυτή την εβδομάδα Ολυμπιακός Βόλου που θα κληθεί να δείξει την ανωτερότητά του εκτός έδρας με ομάδες που θα έχει αντιπάλους στην πορεία πρωταθλητισμού που της Γ΄ Εθνικής…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός αύριο Τετάρτη 12/9, θα αντιμετωπίσει στην Καρδίτσα τον Α.Ο. Σελλάνων, ενώ το Σάββατο 15/9 οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι, επίσης εκτός έδρας, με την Στυλίδα.

Και οι δύο ομάδες θα είναι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας σε ένα πρωτάθλημα που ξεκινά 30 Σεπτεμβρίου ενώ αύριο που γίνεται η κλήρωση οι ερυθρόλευκοι θα γνωρίζουν και τη σειρά που θα αντιμετωπίσουν κάθε ομάδα…

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αυριανός αντίπαλος ΑΟ Σελλάνων έχει ενισχυθεί σημαντικά με έμπειρους ποδοσφαιριστές από την Αναγέννηση και αναμένεται πως θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος και έτσι το φιλικό θα βοηθήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού Περικλή Αμανατίδη να δει την ομάδα σε συνθήκες πρωταθλήματος, όπως ήταν τα φιλικά με Μετέωρα και Γ.Σ. Αλμυρού όπου μεν στο πρώτο οι ερυθρόλευκοι έδειξαν να βρίσκουν τον τρόπο για τη νίκη ενώ στο δεύτερο αν και υπερείχαν δεν έφτασαν στο γκολ!

Ο Ολυμπιακός και στα ματς με ομάδες Σούπερ Λίγκα με Άρη και Λάρισα επίσης ήταν καλός και δεν σκόραρε δημιουργώντας όμως φάσεις που ίσως ομάδες της Γ΄ Εθνικής δεν θα έχουν αυτή την καλή αμυντική λειτουργία και εμπειρία να κρατούν ανέπαφη την εστία τους, ενώ θετικό είναι ότι κόντρα στις ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών οι ερυθρόλευκοι δεν τις «επέτρεψαν» να κάνουν ευκαιρίες!

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ αγωνίστηκε για 30 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και ο υπό δοκιμή Γάλλος μεσοεπιθετικός Μαξίμ Ταμπά, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία και πιθανόν θα πάρει χρόνο και στα δυο επόμενα φιλικά και ο Π. Αμανατίδης θα αποφασίσει αν θα αποκτηθεί ή όχι από τον Ολυμπιακό.

Πιθανόν θα προφυλαχτεί πάντως ο Μπάμπης Οικονομόπουλος ενώ ο Ντέιβιντ Ναζίμ, επανήλθε δείχνοντας έτοιμος

Ο Ολυμπιακός ευχαριστεί την ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου με την οποία ευχαριστεί την ΑΕΛ για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα του περασμένου Σαββάτου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί την διοίκηση και την ομάδα της ΑΕΛ για την παρουσία της στο φιλικό παιχνίδι της 8 Σεπτεμβρίου 2018. Επίσης της εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League».

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Εγγραφές στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ήδη άρχισαν οι προπονήσεις. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά. Έλα κι εσύ να γίνεις μέλος στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ. Έλα να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος δίπλα σε έμπειρους προπονητές Α’ κατηγορίας και να νιώσεις τη χαρά του αθλητισμού. Έλα να πάρεις μέρος σε ταξίδια, σε καμπ, σε τουρνουά, σε αθλητικές εκδηλώσεις… Οι προπονήσεις ξεκίνησαν, οι εγγραφές συνεχίζονται. Πληροφορίες και εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 8-16 ετών, καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου Λώρη 1 και Ιάσωνος στον 5ο όροφο και στους Ζάκο Σαχίνη τηλέφωνο 6907178800, Ρούμπο Νικόλαο τηλέφωνο 6932371348, Ράμμου Ιωάννα τηλέφωνο 6978189788, Παπαθανασίου Ελένη 6945411031».

Ακαδημία βόλεϊ

Μέσα στο μήνα που διανύουμε, αναμένεται να αρχίσουν προπονήσεις τα τμήματα της ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις προσεχείς ημέρες του Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσουν προπονήσεις τα τμήματα της ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου.

Στην πόλη μας, που έχει αποδείξει ότι αγαπάει και υποστηρίζει το ερασιτεχνικό βόλεϊ στόχος μας είναι, τα τμήματα υποδομής να καταξιωθούν στη συνείδηση των αθλητριών και των οικογενειών τους, τόσο στον αθλητικό όσο και στον κοινωνικό τομέα, συνεισφέροντας με ουσιαστικό τρόπο στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών.

Για εγγραφές και πληροφορίες τηλέφωνο 697 437 3947».

Και τμήμα τζούντο

Το τμήμα τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου έχει γίνει επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι το τμήμα τζούντο του συλλόγου μας έχει εγγραφεί και έχει γίνει επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Έτσι ένα ακόμη τμήμα του ιστορικού μας σωματείου τίθεται στην διάθεση της νεολαίας της περιοχής μας για άθληση και μύηση σε αυτό το υπέροχο ολυμπιακό άθλημα.

Πιστεύουμε ότι και το τμήμα τζούντο θα προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στους αθλητές του και υπό την επίβλεψη του πτυχιούχου και πιστοποιημένου προπονητή και υπευθύνου του τμήματος κ. Τσόχα Σωτήρη θα φέρει στον Ολυμπιακό Βόλου και άλλες επιτυχίες που θα προστεθούν και αυτές στην πλούσια ιστορία μας.

Για εγγραφές και πληροφορίες τηλέφωνο επικοινωνίας 6996133607».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου