ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Σκόπελο η ασημένια Εθνική γκόλμπολ

στη-σκόπελο-η-ασημένια-εθνική-γκόλμπο-754402

Στη Σκόπελο θα προετοιμαστεί τις επόμενες ημέρες η Εθνική μας ομάδα γκόλμπολ, που πριν από δύο μόλις ημέρες είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο σε διεθνές στη Μαδρίτη. Οι διεθνείς μας, στη συγκεκριμένη διοργάνωση σημείωσαν τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες, στο τελευταίο σημαντικό αγωνιστικό τεστ ενόψει της συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Η ελληνική ομάδα νίκησε 14-5 την Πολωνία, 13-3 την Ουγγαρία, 11-3 την Δανία, 5-4 την Ισπανία, ενώ ηττήθηκε από 7-5 από την Φινλανδία και 6-4 από τη Νότια Κορέα.
Όπως σημείωσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Ανάστος: «Ασημένιο μετάλλιο πίσω από την πρώτη Φινλανδία και μπροστά από την τρίτη Νότια Κορέα. Κερδίσαμε όλες τις ομάδες που θα βρούμε σε λίγες μέρες στο πανευρωπαϊκό και εμπλουτίσαμε με εμπειρία την αγωνιστική και τακτική μας φαρέτρα. Ευχαριστούμε όλους όσους μας πιστεύουν και μας στηρίζουν».

Οι διεθνείς μας, μεταξύ των οποίων και το μέλος των Α.Σ.Α.Μ Πειρατές, Βολιώτης, Άλτιν Λέσι που είχαν προετοιμαστεί στον Βόλο, στα μέσα Ιουνίου, ενώ συμμετείχαν και σε αγώνες επίδειξης του αθλήματος στο κλειστό της Ν. Ιωνίας με ανθρώπους κάθε ηλικίας θα πραγματοποιήσουν στο νησί των Βορείων Σποράδων το τελικό στάδιο προετοιμασίας, πριν αναχωρήσουν για την Πολωνία.

Οι ιθύνοντες της ομάδας ευχαρίστησαν τον Δήμο Σκοπέλου για την αποκλειστική παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, την ακτοπλοϊκή εταιρεία που προσέφερε τη χορηγία μεταφοράς της ομάδας στο νησί και την έφορο των Α.Σ.Α.Μ. Πειραιτές κ. Σοφία Χαμονικολάου για τη φιλοξενία στο νησί.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου