ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη με 4-0 για τον Θησέα

νίκη-με-4-0-για-τον-θησέα-755686

Δε δυσκολεύτηκε ο Θησέας απέναντι στην Ακρόπολη που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, επικρατώντας, με 4-0, στο γήπεδο της Αγριάς. Ο Κώστας Παπαστεργίου είδε με ικανοποίηση τον Οικονόμου να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μέρος, μετά τον τραυματισμό του, ενώ Γαλανόπουλος και Ζάχος, που αποτελούν τις τελευταίες μεταγραφές της ομάδας της Αγριάς αγωνίστηκαν επίσης.

Με τερματοφύλακα τον Κουτσιρίμπα παρατάχθηκαν οι Αγριώτες, ενώ την αμυντική τετράδα συνέθεσαν οι Καψιώτης, Βαν ντε Γουΐχε, ως πλάγιοι μπακ και Κοτζαθανάσης, Γιαουπλάρι ως στόπερ. Στον άξονα τοποθετήθηκαν οι Χατζησταμάτης, Πέτσης και Αγιασιώτης, ενώ τις πτέρυγες κάλυψαν ο Ζάχος (αριστερά) και ο Δημητριάδης (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος για τους γηπεδούχους ήταν ο Βλάχος.

Το πρώτο γκολ για τον Θησέα ήρθε στο 20’ με τον Αγιασιώτη, ενώ οι Αγριώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 35’, με πλασέ του Βλάχου. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα, με τους Πέτση στο 54’ και Φραγκογιάννη στο 73’.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Κοτζαθανάσης, Γιαουπλάρι, Καψιώτης, Βαν ντε Γουΐχε, Χατζησταμάτης, Πέτσης, Αγιασιώτης, Ζάχος, Δημητριάδης, Βλάχος

Επαιξαν και οι: Κεφαλάς, Γαλανόπουλος, Οικονόμου, Φραγκογιάννης, Παπαϊωάννου και Κακάλιας

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Γκατζούνας, Αν. Κολυμήτρας, Χάνος, Τσούτσας, Κ. Κολυμήτρας, Μαυρίδης, Κόκκας, Μίλτος, Παγώνης, Κουτλούμπασης

Έπαιξαν και οι: Ανατολής, Παπούλιας, Αντωνίου, Πιτσάβας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου