ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικηφόρο πέρασμα από την Καρδίτσα για την ΠΑΕ Βόλος

νικηφόρο-πέρασμα-από-την-καρδίτσα-για-755701

Μία ακόμη φιλική νίκη σημείωσε χθες η ΠΑΕ Βόλος, η οποία μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο, επικράτησε αυτή τη φορά εκτός έδρας του ΑΟ Σελλάνων με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 15ο λεπτό με τον Τζέκο, για να ισοφαρίσει ο Καρρίκι στο 35ο λεπτό μετά από κόρνερ του Κότο, ενώ το νικητήριο τέρμα για τους κυανέρυθρους του Βόλου σημείωσε ο Πίσπας στο 47ο λεπτό.

Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο του Παλαμά, όπου η πρώτη σημαντική στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 9ο λεπτό, όταν μετά από σουτ του Τζέκου η μπάλα κόντραρε σε σώματα, και στην επαναφορά ο Μπακρατσάς δοκίμασε το πόδι του, με τον νεαρό τερματοφύλακα Κραβαρίτη να μπλοκάρει.

Στο 12ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μετά από επικίνδυνο γύρισμα στην περιοχή και σουτ του Φράγκου, με την μπάλα να κοντράρει στα πόδια των αμυντικών. Δύο λεπτά αργότερα ο ΑΟΣ απείλησε και πάλι με τον Υφαντή να σουτάρει και την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 18’ μετά από φάουλ του Μπιτέλη, ο Τζέκος έπιασε την κεφαλιά, χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Κραβαρίτη.

Στο 30ο λεπτό τα Σέλλανα άνοιξαν το σκορ. Ο Χάδιαρης με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Τζέκο, ο οποίος απέφυγε τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κότο, ο πρώην αμυντικός της Αναγέννησης Κώστας Καρίκι έπιασε μία υπέροχη κεφαλιά και έγραψε το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πίσπας με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πατσαρούχας σούταρε με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 49’ ο Φράγκος σούταρε με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στην επαναφορά ο Ηλιόπουλος σούταρε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Ο ΑΟ Σελλάνων «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν ο Κοντός έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, όμως ο νεαρός Κραβαρίτης έδιωξε υπέροχα.

Η τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 75’ όταν ο Πατσαρούχας έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε λόγω και των πολλών αλλαγών από πλευράς Προαστίου και το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ: Κραβαρίτης, Καρρίκι, Ρούσσος, Ανδρικόπουλος, Τουλίκας, Δώρης (65’ Γκαλίτσιος), Κορέλας, Κότο (53’ Ηλιόπουλος), Φράγκος, Πίσπας, Μπάλλας (87’ Ενγκουέμ)

Με Αντίμαχο ή Αιολικό στο Κύπελλο

Η ΠΑΕ Βόλος για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα πάει σε Κω ή Μυτιλήνη καθώς θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Αντίμαχος – Αιολικός . Σύμφωνα με την προκήρυξη, τα παιχνίδια της γ’ φάσης θα γίνουν στην έδρα των ερασιτεχνικών ομάδων την Κυριακή 16/09 στις 4.30μ.μ. Η ΕΠΟ μετέθεσε στις 12/9 (3μ.μ.) αντί για 11/9 (4.30μ.μ.) όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του Αντίμαχου με του Αιολικού και τότε η ΠΑΕ Βόλος θα γνωρίζει τον αντίπαλό της.

Δωρεάν είσοδος για ΑΜΕΑ και μακροχρόνια ανέργους

Η ΠΑΕ Βόλος θέλοντας να δείξει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, αποφάσισε την δωρεάν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε ΑΜΕΑ και σε μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργία) με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ.

Δημιουργεί ακαδημίες

Στη δημιουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου προχωρεί η ΠΑΕ Βόλος με τον Δ. Κλόντζα να είναι υπεύθυνος και να περιμένει ανταπόκριση ενώ η δημιουργία υποδομών θα είναι κάτι ξεχωριστό από την ομάδα Κ-19. Η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος θα λειτουργήσει φέτος με τμήματα γεννηθέντες 2009, 2010, 2011, 2012. Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα πραγματοποιούνται από καταξιωμένους διπλωματούχους προπονητές, υπό την επίβλεψη του Ισπανού τεχνικού της ομάδας Χουάν Φεράντο, ενώ θα υπάρχει δωρεάν επιστημονική υποστήριξη από παιδοψυχολόγο και διατροφολόγο. Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ θα υπάρχει συνεργασία με κορυφαίες ομάδες για διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου. Επιπλέον όλα τα παιδιά των ακαδημιών θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Βόλος. Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος Αργοναυτών 15, 1ος όροφος (9π.μ.-1μ.μ. και 6μ.μ.-8μ.μ.).

Τα διαρκείας

Από την ΠΑΕ Βόλος γίνεται γνωστό προς τα μέλη της ομάδας πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ.: 24210-27671, 24210-27861).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου