ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκίμπε: «Συνολικά καλή εικόνα»

σκίμπε-συνολικά-καλή-εικόνα-755708

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Μίχαελ Σκίμπε μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Εσθονίας, εξηγώντας παράλληλα τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε την ενδεκάδα. Αναλυτικά: «Κάναμε καλό ξεκίνημα, είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Ως το 25’ είχαμε καλό ρυθμό, πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ και στη συνέχεια, αν και φάνηκε πως μας πίεσαν, ελέγχαμε τον αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος με τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Επαιξαν όσοι είχαν καλή απόδοση με τις ομάδες τους τελευταία. Είχαμε συνολικά καλή εικόνα και ήμασταν αρκετά δημιουργικοί. Είμαι ικανοποιημένος με όλους και θα δούμε τι θα γίνει με την Ουγγαρία. Μπορεί να αλλάξω κάποιους παίκτες, θα δούμε και με τους τραυματισμούς».

Φορτούνης: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»

Ο Κώστας Φορτούνης παραδέχθηκε ότι η Εθνική δέχθηκε πίεση από την Εσθονία, αλλά τόνισε ότι βάσει των ευκαιριών μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ η Ελλάδα. «Στο πρώτο 35λεπτο ήμασταν πολύ καλοί, μετά ο αντίπαλος μας πίεσε αλλά κρατήσαμε το σκορ. Βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ με ωραία συνεργασία», ανέφερε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Μας πίεσαν, αλλά είχαμε καλύτερες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Βάλαμε την μπάλα κάτω και πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Βλέπουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούμε να παίξουμε με κάτω την μπάλα, το πετυχαίνουμε και θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».

Πέλκας: «Σημασία έχει ότι κερδίσαμε»

Στη σημασία που έχει η νίκη της Εθνικής μας ομάδας στην Εσθονία στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας. Επίσης, ο χαφ του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι στο μέλλον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αποκτήσει μεγαλύτερη χημεία: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε και σημασία δεν έχει το σκορ αλλά να κερδίζεις και να αποκτάς μέταλλο γιατί έτσι πας μπροστά. Δεν έχουμε χρόνο και κοιτάζουμε για τον επόμενο αγώνα με την Ουγγαρία.

Αυτό που κρατάμε είναι πως μπήκαν στην βασική ενδεκάδα νέα παιδιά όπως οι Μπουχαλάκης και Κουρμπέλης και βοήθησαν πολύ. Θα αποκτήσουμε στο μέλλον μεγαλύτερη χημεία. Το σημαντικότερο είναι πως κερδίσαμε και ελπίζουμε να έχουμε τον Κώστα (σ.σ. Μήτρογλου) μαζί μας και στον αγώνα της Τρίτης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου