ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάββατο στο Παντελής Μαγουλάς με Ηράκλεια

σάββατο-στο-παντελής-μαγουλάς-με-ηράκ-461657

Το Σάββατο στις 3 μ.μ. και όχι τη Δευτέρα θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας για την 20η αγωνιστική της FootballLeague 2. Η αστυνομία δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της για να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι κανονικά την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, λόγω της προγραμματισμένης για την Σούπερ Λίγκα αναμέτρησης που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς και αρχικά το πρόγραμμα της διοργανώτριας αρχής ανέφερε ως ημέρα διεξαγωγής την επόμενη ημέρα. Τελικά μετά από αίτημα της κυανόλευκης ΠΑΕ η ημερομηνία άλλαξε εκ νέου.
Οι άνθρωποι της Νίκης σκέφτηκαν ότι είναι καλό να έχει η ομάδα στο πλευρό της τον κόσμο της και λόγω του εργάσιμου της Δευτέρας ίσως η προσέλευση στο Παντελής Μαγουλάς να μην ήταν η προσδοκώμενη. Το Σάββατο είναι σίγουρα ημέρα που μπορεί να παρακολουθήσει περισσότερος κόσμος από κοντά τον αγώνα.
Το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας είναι πολύ σημαντικό για τη Νίκη. Αγώνας δίχως αύριο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αφού σε περίπτωση νέας απώλειας οι κυανόλευκοι μένουν μακριά από τις πρώτες θέσεις της Football League 2 και το όνειρο της ανόδου απομακρύνεται. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι απαραίτητη για να μείνει η Νίκη ζωντανή στη διεκδίκηση των προνομιούχων θέσεων.
Στις δυο τελευταίες αγωνιστικές οι κυανόλευκοι απέναντι σε Αετό Σκύδρας και Καλλονή κατάφεραν να αποσπάσουν μόνο έναν βαθμό και το γεγονός αυτό τους απομάκρυνε στους οκτώ πόντους από την πρώτη θέση και στους πέντε από τη δεύτερη. Αυτό που προβλημάτισε είναι ότι και στα δυο ματς δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα και φάνηκε ότι λείπει από την ομάδα ο σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή «κρούσης». Γίνονται βέβαια προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες για περαιτέρω ενίσχυση, αν και φαίνεται αρκετά δύσκολο να έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής σήμερα ή αύριο και να πάρει θέση βασικού στο παιχνίδι του Σαββάτου…
Στις τάξεις του κυανόλευκου συγκροτήματος υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα στην Μυτιλήνη, ωστόσο άπαντες είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά. Τίποτα ακόμα δεν έχει χαθεί. Βάσει των αγωνιστικών που απομένουν υπάρχουν τα περιθώρια για την ανατροπή, αρκεί η Νίκη να επιστρέψει το Σάββατο στις επιτυχίες και να κάνει ένα σερί που θα της επιτρέψει να εκμεταλλευτεί κάθε στραβοπάτημα των ομάδων που προπορεύονται στον Βαθμολογικό πίνακα και δεν είναι άλλες από την Καλλονή, τον Φωκικό και την Αναγέννηση Επανωμής.
 
Τρεις με τέσσερις εβδομάδες έξω ο Σωτρίνης
Τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Σωτρίνης, που τραυματίστηκε στο ματς με τον Αετό Σκύδρας. Ο έμπειρος αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι  υπέστη κάκωση της ακρωμιοκλειδικής στον δεξί ώμο και ο γιατρός του συνέστησε να έχει καταρχάς το χέρι σε ανάπαυση και παράλληλα να παραμείνει εκτός γηπέδου για τρεις εβδομάδες τουλάχιστον.
Αλλα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, που μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ.
 
Η κοπή της πίτας των Blue Angels
Από το σύνδεσμο φιλάθλων Blue Angels λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ο σύνδεσμος φιλάθλων Νίκης Βόλου «Blue Angels» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα γραφεία του συνδέσμου, Αναπαύσεως 24, στις 19:00 το απόγευμα. Η παρουσία όλων σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα».
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου